anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

27.02.16


 

 • 2


  Mange vil nok si at det er stressende å være i en storby, men jeg derimot, jeg vet ikke om noe mer behagelig enn å tusle rundt i de folkefylte gatene. Det er noe spesielt over det hele, som gjør at jeg trives så utrolig mye bedre i by enn på bygda. På bygda er det mørkt over alt når det er kveld og natt, det er stille, og når man først er ute - blir man lagt merke til. De fleste vet hvem alle er, og man får ikke gjort noe uten at andre kommenterer det. 

  I byen blir man mer "en av mengden". Man blir kanskje lagt merke til, men det er så mange andre rundt at man selv ikke tenker noe over det. Man flytter inn i sin egen lille boble av tanker, og man kan være seg selv uten å tenke på at noen andre skal kommentere det - for i en by finnes alle type mennesker. 

  Storbyene er også der noen av mine beste venner bor, og på mandag fikk jeg endelig treffe noen av dem igjen! Først møtte jeg Christian, og vi gikk en runde på Oslo City og operaen, før jeg møtte min kjære venninne Rikke. Med Rikke ble det selvfølgelig mat på olivia, og vi skravlet oss så fort bort at vi så vidt rakk innom Zara, MAC og BikBok på vei tilbake til toget.  Men med litt tusling rundt i byen, en tur på operaen, shopping, mat på olivia og fantastiske mennesker - ble turen helt perfekt etter min smak. Det er nok ikke mange månedene før jeg blir byjente for godt!  • 4

  Om ikke mange timene går ferden endelig til Oslo igjen for å møte min kjære venninne, Rikke!
  Hadde et lite dilemma om jeg skulle ta med speilreflekskamera for bra bilder, eller bare la det ligge igjen hjemme siden det er så tungt. Heldigvis kom jeg på at jeg faktisk har et digitalkamera som gir så og si like god bildekvalitet som på SLR-kamera, så da ble valget enkelt. Er jo greit å få tatt noen ordentlige bilder når man først er en tur i storbyen :)

  Ellers i vesken har jeg med meg det aller viktigste; solbriller, sminkeveske, lommebok, øretelefoner og såklart togbilletter. Så nå gjenstår det bare å se om jeg kommer meg på riktig tog, og om dagen blir like bra som forventet!

 • 1

  Hvem sa det regner i Bergen? Våknet til strålende sol og skyfri himmel, som i går kveld. Turen skulle derfor gå til akvariet i Bergen, men i stedet endte vi opp på en båttur til et fiske-museum. Ikke veldig spennende, men en fin tur på havet ble det hvertfall! 

  Neste stopp ble fløibanen for å få best mulig vær i tilfelle det skulle skye på. Det er helt sykt hvor bratt det faktisk er opp til toppen, og for en fantastisk utsikt!   Akvariet i Bergen ble dagens høydepunkt! Siden parken ikke er veldig stor, hadde jeg få forventninger, men jeg har blitt helt frelst av pingviner. Det første som møtte oss var nemlig mating av pingvinene, og jeg har aldri sett noen så søte vesner før. 

  Videre ventet et sjøløveshow, som også var utrolig morsomt. Sjøløver som både trener, lager grimaser, lager regn og kysser mennesker. Skulle gjerne vart lenger for min del! 

  Dagen avsluttet med favorittmåltidet mitt på egon - like fantastisk hver gang!  • 1

     Etter en kjøretur på rundt 8 timer kom vi endelig fram til Bergen! I Bergen var det utrolig nok fint vær, men dessverre rakk vi bare en liten spasertur i nærheten - og et godt måltid rett rundt hjørnet. 

  I morgen venter flere utflukter, men da i pøsende regn. Velkommen til Bergen!