anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

#Annonse 


Sko fra NIKE - HER

Treningstights fra Aim'n - HER
Treningsoverdel - HER


Treningstights - HER

De siste ukene har jeg virkelig begynt å trene igjen for fult, og motivasjonen kommer sakte men sikkert på plass. Har fått ordnet meg nytt treningsprogram, hatt to økter med egen instruktør og gått igjennom flere nye øvelser. Men hva er vel bedre treningsmotivasjon enn nytt treningstøy? Har så klart noen favoritter i klesskapet fra før av, men noe nytt er alltid gøy! Noen av disse godbitene fra Nelly havner hvertfall i postkassen min om noen dager! 

 • 7


  H&M - 249,-


  H&M - 149,-


  H&M - 199,-


  Gina Tricot - 75,-

 • 3

  Fredag kveld tikket det inn en hentemelding fra posten, og endelig har jeg fått mine etterlengtede sko fra NLY Trend! Har ønsket meg disse herlighetene i en evighet, og det var ikke mindre positivt at de kun kostet 150 kr (Nå 399 HER). Fortsatt litt vanskelige å gå med, men regner med det kommer seg etterhvert. - Nå ser jeg fram til flotte jentekvelder og kommende halloweenfester med nye sko! 
 • 5

  Har i lang tid brukt linser og briller, men nå er synet mitt så bra at jeg kun trenger å bruke lesebriller!
  I den anledningen feirer jeg med et helt nytt par Gucci-briller, og jeg har med hånda på hjertet aldri hatt finere briller. Har alltid valgt briller som ser helt ok ut, mens denne gangen prøvde jeg litt flere modeller og nå har jeg funnet min brille! Superfonøyd!