anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

0
 • 0  Endelig er den etterlengtede juleferien her etter en dag i kirka, og en kort skoledag. Vi gikk fakkeltog til kirka, og i kirka er det alltid like koselig. Når vi kom tilbake på skolen vant jeg ei julegave for "årets ryddigste hylle", eller noe sånn. Gleder meg til å se hva det er!  Fikk også en del venninnegaver idag, og etter skolen ble jeg med Jenny hjem, der var det også en gave til meg! Er mer spent på gavene nå enn jeg var før, og det bekymrer meg! haha, neidaså, jodaså.

  Nå skal jeg straks legge meg og sove til jeg våkner av meg selv! Deretter bør jeg vel begynne å virke :- ) er ganske stressende før jul nå, siden jeg verken har laget pepperkaker, pepperkakehus, skiftet på senga, vaska eller noe av den biten.. blir nok ferdig til jul uansett!

 • 1

  Etter uker (måneder?) og mange timer både på skolen, og utenom skolen, har musikalen tatt slutt. I går var siste forestilling i teatersalen i Brumunddal, og jeg kjenner jeg allerede savner det idag. Hele gjengen har blitt mer sammenspleiset, og jeg har begynt å snakke med folk jeg aldri har snakket med før. Tror dette halve året har vært det beste noen gang, og jeg skjønner hva folk mener med at 10. klasse er det beste året.   Hele denne uka har tiende trinn befunnet seg i teatersalen og fikset til 3 musikalske forestillinger, i tillegg til å tråkke igjennom mange ganger og jobbe rævva av oss med masse nerver og følelser i sving. Èn onsdag kveld, og to forestillinger i går. Forestillingen inneholdt sanginnslag, dans, humor og de som spilte i bandet (kun elever) var ubeskrivelig flinke! Jeg hadde aldri trodd at vi hadde så mange talentfulle på trinnet mitt, men der tok jeg feil. Jeg tok også feil av meg selv, eller... jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å stå på en scene med kun 3 andre for å synge foran et nok så stort publikum. Jeg har absolutt ingen perfekt, eller fin stemme, men alikevel tok jeg utfordringen og sang på alle 3 forestillingene, med en forkjølelse og mens jeg gikk på pencillin, som jeg igjen ikke tåler.. Faktisk ganske stolt av å ha kommet meg et hakk videre. 

  Etter siste forestilling, og etter rydding av teatersalen dro alle til et spisested for å spise pizza, og der ble det bare enda mer koselig! Ikke nok med det, så våknet jeg til en avis med bare god kritikk i dag! Jeg har ikke ord på hvor stolt jeg er av alle sammen. Gleder meg til det siste halve året med alle disse herlige folkene :) 

  Takk for en uforglemmelig uke!