anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Takk og lov! I dag var det endelig min tur til å besøke frisøren, og både etterveksten og de slitte tuppene ble fjernet. Det blir ikke mindre bra av å ha tidenes hyggeligste frisør som alltid gjør det som er rett for håret! :) Evig takknemmelig.

 • 7


  H&M - 249,-


  H&M - 149,-


  H&M - 199,-


  Gina Tricot - 75,-

 • 1

  For litt siden var vi på klassetur til Oslo, og der ble det både museumsbesøk og venninnekos. Turen gikk først til statens høstutstilling, videre til kulturhistorisk museum - og avsluttet med omvisning på Astrup Fearnley. Det er ikke å komme fra at Damien Hirst sin utstilling er spesiell, men den er spesiell på en positiv måte etter min mening! Astrup Fearnley er absolutt verdt et besøk :) 

  Etter museumsbesøk var det tid for fritid, og da brukte jeg like gjerne tiden min på å møte ei venninne som jeg ikke ser så ofte. Mens resten av klassen løp rundt i butikker, tok vi det med ro på Olivia. Gleder meg allerede til neste gang!

 • 3

  Fredag kveld tikket det inn en hentemelding fra posten, og endelig har jeg fått mine etterlengtede sko fra NLY Trend! Har ønsket meg disse herlighetene i en evighet, og det var ikke mindre positivt at de kun kostet 150 kr (Nå 399 HER). Fortsatt litt vanskelige å gå med, men regner med det kommer seg etterhvert. - Nå ser jeg fram til flotte jentekvelder og kommende halloweenfester med nye sko!