anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

5
Ytterjakke - Zara


Parfyme - Zara | Leppestift - MAC 

 • 2


  Mange vil nok si at det er stressende å være i en storby, men jeg derimot, jeg vet ikke om noe mer behagelig enn å tusle rundt i de folkefylte gatene. Det er noe spesielt over det hele, som gjør at jeg trives så utrolig mye bedre i by enn på bygda. På bygda er det mørkt over alt når det er kveld og natt, det er stille, og når man først er ute - blir man lagt merke til. De fleste vet hvem alle er, og man får ikke gjort noe uten at andre kommenterer det. 

  I byen blir man mer "en av mengden". Man blir kanskje lagt merke til, men det er så mange andre rundt at man selv ikke tenker noe over det. Man flytter inn i sin egen lille boble av tanker, og man kan være seg selv uten å tenke på at noen andre skal kommentere det - for i en by finnes alle type mennesker. 

  Storbyene er også der noen av mine beste venner bor, og på mandag fikk jeg endelig treffe noen av dem igjen! Først møtte jeg Christian, og vi gikk en runde på Oslo City og operaen, før jeg møtte min kjære venninne Rikke. Med Rikke ble det selvfølgelig mat på olivia, og vi skravlet oss så fort bort at vi så vidt rakk innom Zara, MAC og BikBok på vei tilbake til toget.  Men med litt tusling rundt i byen, en tur på operaen, shopping, mat på olivia og fantastiske mennesker - ble turen helt perfekt etter min smak. Det er nok ikke mange månedene før jeg blir byjente for godt!  • 4

  Om ikke mange timene går ferden endelig til Oslo igjen for å møte min kjære venninne, Rikke!
  Hadde et lite dilemma om jeg skulle ta med speilreflekskamera for bra bilder, eller bare la det ligge igjen hjemme siden det er så tungt. Heldigvis kom jeg på at jeg faktisk har et digitalkamera som gir så og si like god bildekvalitet som på SLR-kamera, så da ble valget enkelt. Er jo greit å få tatt noen ordentlige bilder når man først er en tur i storbyen :)

  Ellers i vesken har jeg med meg det aller viktigste; solbriller, sminkeveske, lommebok, øretelefoner og såklart togbilletter. Så nå gjenstår det bare å se om jeg kommer meg på riktig tog, og om dagen blir like bra som forventet!

 • 8

  Annonse
  Tights fra NLY SPORT - HER | Overdel fra NIKE - HER 

  Det tok ikke mange dagene før treningstøyet fra Nelly dumpet ned i postkassen! Var veldig spent på hvordan treningstightsen kom til å være, siden jeg har dårlig erfaringer med både mønstrete bukser, og gjennomsiktige tightser fra før av. Heldigvis ble jeg positivt overrasket denne gangen! Tightsen var ikke gjennomsiktig, og mønsteret ble heller ikke dratt utover. I tillegg var den billig, superbehagelig, høy i livet og holdt både lår og mage på plass. 
  Treningsoverdelen fra Nike var også veldig, veldig god, og hva passer vel bedre enn langarmete overdeler nå til vinteren? 

 • 1

  #Annonse 


  Sko fra NIKE - HER

  Treningstights fra Aim'n - HER
  Treningsoverdel - HER


  Treningstights - HER

  De siste ukene har jeg virkelig begynt å trene igjen for fult, og motivasjonen kommer sakte men sikkert på plass. Har fått ordnet meg nytt treningsprogram, hatt to økter med egen instruktør og gått igjennom flere nye øvelser. Men hva er vel bedre treningsmotivasjon enn nytt treningstøy? Har så klart noen favoritter i klesskapet fra før av, men noe nytt er alltid gøy! Noen av disse godbitene fra Nelly havner hvertfall i postkassen min om noen dager!