anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Hvem sa det regner i Bergen? Våknet til strålende sol og skyfri himmel, som i går kveld. Turen skulle derfor gå til akvariet i Bergen, men i stedet endte vi opp på en båttur til et fiske-museum. Ikke veldig spennende, men en fin tur på havet ble det hvertfall! 

Neste stopp ble fløibanen for å få best mulig vær i tilfelle det skulle skye på. Det er helt sykt hvor bratt det faktisk er opp til toppen, og for en fantastisk utsikt! Akvariet i Bergen ble dagens høydepunkt! Siden parken ikke er veldig stor, hadde jeg få forventninger, men jeg har blitt helt frelst av pingviner. Det første som møtte oss var nemlig mating av pingvinene, og jeg har aldri sett noen så søte vesner før. 

Videre ventet et sjøløveshow, som også var utrolig morsomt. Sjøløver som både trener, lager grimaser, lager regn og kysser mennesker. Skulle gjerne vart lenger for min del! 

Dagen avsluttet med favorittmåltidet mitt på egon - like fantastisk hver gang!   • 1

         Etter en kjøretur på rundt 8 timer kom vi endelig fram til Bergen! I Bergen var det utrolig nok fint vær, men dessverre rakk vi bare en liten spasertur i nærheten - og et godt måltid rett rundt hjørnet. 

    I morgen venter flere utflukter, men da i pøsende regn. Velkommen til Bergen!