anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

28. Mai var jeg på The Mrs. Carter Show med Vilde og Magnus! Hadde faktisk ingen forventninger til Beyoncé og gledet meg vel mest til å se LidoLido varme opp. Det viste seg at dama var helt sinnsyk live, og hun ser bedre ut i virkeligheten enn på bilder. Ble positivt overassket, og det var alt i alt en fin dag :- ) 
(Beklager dårlige bilder)

 • 2

  Torsdag 18. April var nok den dårligste dagen når det kommer til fremføring av showet. De hadde droppet en del ting, som å fly over fansen og de hadde en del lange pauser. Det var likevel ikke noe å klage over, og jeg er utrolig takknemlig som fikk mulighet til å se han alle tre dagene. Jeg tok lite bilder denne dagen, men filmet nesten hele showet. Det var vel egentlig en mer trist opplevelse, enn en glad opplevelse - med tanke på at det var den siste dagen, og følelsene tok muligens litt overhånd. Sånn kan det gå, her er noen få bilder fra tribuneplass! 
  Robin Packalen vinket til oss før konserten!

  Kenny på vei inn til Golden Circle (bak ©)
  På bildet under er alt jeg fikk med meg hjem fra alle tre dagene med BELIEVE TOUR. 
  Plakat, skoen til Justins danser som jeg vant på meet & greet, caps siden det blåste helt jævlig dag 2, armbånd og billetter, autograf og guitar pick'n til Dan Kanter (rett ved ©), lightwand, tskjorte, turnebok, turnekort og konfetti! 

 • 1

  Har lenge skulle satt meg ned å skrive dette innlegget, men jeg har ikke fått det til. Denne dagen var for bra, for minnerik og for emosjonell til at jeg klarer å sette ord på det. Believe Tour Onsdag 17. April var nok den aller beste dagen for min del, tro det eller ei. 

  Det startet nervepirrende. Ventet i kø kanskje rundt 10 timer, og vi var på rad 4, så tenkte vi umulig kom til å få plass helt ved scena på Diamond Circle. Det var når vi kom inn det viste seg at alt gikk min retning! Helt ved scenen satt Ida-Eveline og Melissa, så vi fikk stå ved dem - noe som vil si at jeg var 0,5-1 meter unna hovedscena. 

  Ikke bare var plassene vi hadde fått bra, men under oppvarmingen til Robin sto gitaristen hans rett ovenfor oss nesten hele tiden, og det var lett å få øyekontakt med han. Tanken på at det snart var Justin som sto der var uutholdelig, men det føltes så inderlig bra!   Da Robin var ferdig gikk Kenny og Scooter forbi (dårlig bilde under, men de kom hvertfall med), stemningen i salen hadde også bygd seg opp og var helt ubeskrivelig. Uendelig mye bedre enn den første dagen, og selv om alle var slitne og varme, hoppet vi, sang og hadde det bra. 

  Selve konserten var helt sinnsyk. Jeg fikk nok ikke med meg absolutt hele showet den 16. siden jeg var helt i min egen lille verden etter møtet med Justin, så å kunne oppleve det hele på nytt og nå enda nærmere var utrolig. DJ Tay vinket til oss, og Dan Kanter (gitaristen) la godt merke til oss helt fra starten av og fortsatte å ha øyekontakt med oss gjennom hele showet. Han heiv guitar picks, smilte og gjorde opplevelsen enda bedre. Jeg møtte blikket til Justin MINST 10 ganger, og han så inn i kameraet opptil flere ganger (videoer). Det er sikkert derfor denne dagen føltes bedre enn dagen med selve møtet, OG konserten den 18. 
  Jeg følte jeg kom nærmere Justin den 17. og det var ingenting som kunne skille oss, utenom luft og et åpent lite område på maks 1 meter.  Det føltes så godt, og endelig var dagen min. 

  Det var ikke før Justin begynte å synge Be Alright, og videoer fra tideligere år kom på skjermen jeg knakk helt sammen. Å kunne møte Justin en dag, stå 1 meter unna han dagen etter, etter å ha fulgt han siden 2007 er det beste jeg noen gang har opplevd, og alle intrykkene klarte å komme frem. Det føltes så godt å endelig kunne vite at han VET at jeg eksisterer, og selv om jeg ikke er den største stalkeren til fan som gnåler ut om alt og ingenting - vil jeg alltid være glad for at jeg har fått fulgt han gjennom hele reisen opp hit, og jeg vil kunne følge han videre så lenge jeg vil. Det er virkelig ingen som vet hvor mye Justin betyr for meg, og mange andre - og for å kunne vite det må du har vært der selv. Dette var virkelig den beste dagen i mitt liv.   Gitaristen til Justin kom også ned til oss etter konserten med MASSE guitar picks som Melissa tok i mot, og hun ga en til meg! (bilder i neste innlegg) Vi så også Andrea Badendyck, Fanny, idol-deltagerne og paradisefolk denne dagen. 

  Del 3 kommer om litt!