anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Hvil i fred.  
23.11.1991 - 22.07.2011I'll be in every beat of your heart when you face the unknown, Wherever you fly this isn't goodbye, My love will follow you, stay with you, baby, you're never alone.

 • 0

  Dag nummer 5 dro vi tidlig til Lillesand. Den byen er både liten og koselig, spesielt når det er sol og klar blå himmel. Grunnen til at jeg ville dit, var vel egentlig at VG's sommershow var der. Jeg og kjediser altså. Klarte selvfølgelig å finne Maria Haukaas Mittet etter showet, og pappa tok 7 bilder av oss. Dagen min ble reddet for å si det sånn :- ) heha.. 
  Ellers spiste vi på bryggen og gikk rundt i noen få butikker. 


  På kveldstid dro vi tilbake til Skottevik, hvor vi badet og koste oss resten av dagen.  Nuff said

 • 0

  Dag nummer 2 var ganske så digg. Vi gjorde absolutt ikke noe annet enn å sole oss,  bade og gå turer(som vi alltid gjør ofte når vi er der). Solen steiket og det var ikke en sky å se.. Sånn var det fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. 
  Mot kvelden når pappa og storebror var ute å jogget, lurte onkel på om jeg ville være med ned til vannet  for å ta bilder mens han fisket. Jeg ble med på en betingelse: At han ikke fikk fisk. 
  Jeg ble da til slutt med, sammen med både onkel og bestefar, og etter få minutter får onkel sin første fisk. (ikke på bilde) Så fikk han sin andre fisk (på bildet), men siden den hadde massive pigger under haka/på brystet og den hang i finnen fikk den svømme videre. Man skal jo ikke undervurdere fisker man ikke vet hva er, og som kan være giftige. Spesielt når de har pigger. Det eneste var jo at den var sinnsykt fancy! 
  Ellers så vi kobbe(?), ender og jeg tok mange bilder av solnedgangen. Jeg og bestefar gikk 4 turer frem og tilbake for å hente fiskestenger til gutta (de andre kom etter) og ja... Skottevik er en helt utrolig nydelig plass. Blir aldri lei! 

  ___
  Nå venter jeg på at pappa skal komme hjem igjen så jeg kan komme meg ut i bilen og dra hjem. Er sick trøtt. God natt!  

 • 1  

  Se, den har en baby i pungen!

  
  Mandag morgen dro vi alle til Dyreparken i Kristiansand. - Dyreparken man aldri blir lei, uansett alder! 
  Desverre startet dagen med et helt utrolig skiftende vær. Plutselig var solen fremme, og etter 3 minutter høljet det ned med regn. En stund ble vi ståendes under et tak for å slippe regnet, og det var flaks. Etter litt så jeg ei jente halv løpende bortover veien, og jeg så noe som datt ned på bakken. Jeg gikk bort for å se hva det var og det var år's kort til dyreparken. Onkel kom bort til meg for å se hva det var, og han tok straks tak i hånda mi for å følge etter å se om vi fant jenta. Det som var dumt var at jeg tenkte ikke over hva hun hadde på seg, og hun løp så fort så jeg tenkte det var umulig å finne henne igjen..... etter en liten stund hørte jeg to jenter snakke om et årskort og de så helt ifra seg ut, så jeg spurte om hva hun het (det sto navn på kortet) og det var jenta som hadde mistet kortet! Så jeg følte meg snill, hihihihihihiiiii... 

  Heldigvis klarnet været og resten av dagen ble det sol! Jeg tok over 400 bilder kun i parken, og alt er bare så utrolig herlig. Is og vaffel ved vaffelstua, Skomakergata, Kardemommeby, Dyrene, spise mat på Kjuttavika og Tivoli (hvor jeg forresten for 4. gang vant en stor and!) osvosv. 

  Gleder meg allerede til å dra tilbake :- ) 
  

 • 2

     Lørdag forrige uke dro jeg, mamma, pappa og storebror til Skottevik. Sørlandet's perle, om jeg får bestemme selv! Turen i seg selv var vel helt ok I guess. Jeg så på 4 filmer, spilte airhockey med bruttern på iPad, leste TOPP hvor midtsiden var om Never Say Never og paraden jeg er med å arrangere 30. JULI(ja, jeg er litt stolt daa), stoppet i Eidsvoll å plukket opp mormor, bestefar, onkel & tante, stoppet et par steder nedover og chillet resten av tiden. 

  Etter 6-8 timer var vi fremme ved Skottevik og vi gikk ut på den samme gåturen som alltid.
  Jeg har ikke noe annet å si enn at det stedet er like nydelig som alltid, og det er 7 deler igjen av turen.  Stay tuned?..  

 • 0
 • 3


  I går, 10 minutter før posten stengte, hentet jeg min nye kjærlighet, Nikon D3100 med 18-105mm objektiv!
  Kameraet er helt utrolig bra, og jeg elsker det allerede. Blir nok herlig å dra rundt med dette kameraet i sommer :) 

  -Har du speilrefleks/kamera? Hvilket?