anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

1. Februar var jeg på Ellie Goulding-konsert med Ida Andrea, og konserten var fantastisk. Til tross for at selve sceneshowet var simpelt, var både Ellie og Chloe kjempeflinke live. Etter konserten måtte vi selvfølgelig stelle oss opp for å se om Ellie ville dukke opp ute, siden Selena Gomez hadde gjort akkurat det samme - så vi og noen få andre sto utenfor å ventet. Det ble kaldere, mørkere, det var snø, vind og ingen hadde følelse i noen kroppsdeler fordi det var så kaldt. Etter mange timers venting fikk vi møte oppvarmingsartisten Chlöe Howl, og resten av teamet - vi fikk også vinke til bussen Ellie dro i, men dessverre kunne hun ikke komme ut etter at de hadde hatt afterparty. Verdt ventingen var det vel uansett! og vi endte opp med å måtte sprinte til togstasjonen for å rekke det aller siste toget, wihu  • 0

    Har ikke blogget på en evighet, og jeg liker å ha alt det spesielle som har skjedd dokumentert her, så tenkte jeg kunne lage noen blogginnlegg fortløpende!
    6. januar ble jeg endelig 18 år, og jeg hadde en rolig og koselig feiring ute med mamma og pappa. Senere ble det familieselskap, og 25. januar feiret jeg og Amy bursdagene våres sammen, med rundt 20 fantastiske venner. Feiringen ble vellykket, og det var superkoselig å samle alle (har ikke glemt dere, Kari og Kirsti!)! 

    Senere har vi også feiret Ingvild, Marthe og Kristine - og flere 18-årsdager blir det!