anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Hadde en kjempefin dag i går! Samtaletimen gikk bra, TOPP lå i postkassen og jeg fikk dra til Elverum for å se Bjørn Johan synge. 

Jeg ventet vel på senteret i 30-60 minutter før han kom, hvor jeg i mellomtiden møtte Christian Ingebrigtsen og Marit. Jeg og Marit ble stående sammen å se på bjørni og begge fikk bilde med han etter mini-konserten. I tillegg var jeg heldig å få signert Idol-dvden min, selv om det egentlig var bilde eller autograf. haha, lykke!! Det var nå 3. gangen jeg møtte han siden 07, og jeg blir bare gladere og gladere for hver gang. Gleder meg til den nye singelen og håper på flere konserter fremover! fjortiscrush lenge leve. 

 • 1

  .. even when her heart is broken, and the one that could brighten up your day even if she couldn't brighten her own. 

 • 2  Dagen i dag har gått til å lage hørespill med denne søte jenta, Inga! Til tider veldig irriterendes, men alltid like søt :):) 90% av tiden gikk vel helt ærlig til å le, spise fredagsgodt, ta bilder og alt annet enn å faktisk lage hørespillet, men vi endte da opp med en start! 

  Historien til bildet med skumnisser: 
  Så.. Inga holdt på å miste posen i gulvet, og jeg kom til å si "haha, nå ble det nesten .. 33 plukk-opp" (helt tilfeldig tall). Deretter begynte Inga å telle skumnisser, og det var 33 skumnisser i posen!! synsk? hell yeeah

  -Hva har du gjort idag/hva skal du i kveld?