anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Dag 9- Noe du gleder deg til, og hvorfor.

Det er kanskje ikke så vanskelig å finne noe jeg gleder meg til akkurat nå, fordi om under to uker skal stikker jeg til Danmark på Justin Bieber konsert! (mye Bieber på bloggen min nå, ehe)
Jeg skal se gutten jeg har fulgt nesten siden han så sånn ut: 

Jeg reiser Onsdag neste uke, er på hotellet/i det området hele torsdag, og tidlig på fredag morgen drar jeg til konsertarenaen og venter der til konserten starter. (altså ja.. 12 timer? haha HEII) også er det konsert. 
Konserten skal være på Jyske Bank Boxen i Herning, Danmark, hvor det ser sånn ut:
Jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg, og hvor sykt jeg gruer meg. Gruer meg, hvorfor det? Jo, fordi jeg vet det kommer til å bli en sterk opplevelse, og det kommer til å bringe tilbake mange minner.-Noe du gleder deg til? :)

 • 8

  Dag 8- Hva gjorde du i går?  outfit'n, haha. Blitt glad i det skjørtet, actually :(

  Det her var bare en liten del av folkene som sto utenfor. Inne var det STAPPfullt!
  Perfekt plass og utsikt til den røde løperen :)

  Samrin vant billett til meg, og jeg vant to konkurranser selv. (forklarer nederst i innlegget) jeg satt på rad 1, og det var helt perfekt, fordi da slapp jeg å se ting rundt skjermen, og 3D opplevelsen ble enda bedre!
  Sunnivasøti :) jeg tok på skjerfet hennes, og det har Justin tatt på. Kuuuuuult


  Ida Andrea og Vicy :)


  (ser helt forferdelig ut her, iknow. Sunniva, Elise, Marie, Melissa, Ida, Victoria, Ida Andrea<3)


  NRJ dude og UIP dude :) + 4 goodieeeebags


  Det er kun 1000 purpleglasses i Norge, og Norge er det eneste landet utenom Amerika som har fått purpleglasses. ALLE på før-premieren fikk purpleglasses og resten blir delt ut til kinoer, og der skal de bli loddet ut. Blogger har også fått 10 par hver til konkurranser, og bloggen min er en av de som har fått det. AWESOME! 
  Vinn NSN t-skjorte eller Purpleglasses her: http://cyrusbieberfan.blogg.no/1300470021_vil_du_vinne_3d_brill.html
  Vi fikk også NSN poster, og den er MEGA. 70x100cm

  Okei, 06.00 lørdag 19. Mars våknet jeg av at jeg hadde sommerfugler i magen. Jeg var så spent at jeg var på vei til å kaste opp, men fikk dusja, fikset meg og vi dro til Oslo. Hele veien satt jeg å rista i beina og sa ''faaaaaaader'' fordi jeg var så kvalm. looool.. 
  Men hvertfall så skulle vi møte 11.30 på saga kino for å hente billetter (Samrin hadde vunnet bilett til meg, men jeg fikk to billetter til av samme konkurranse.), og når jeg var på vei mot billettbordet, hørte jeg ''ANN CATHRIN'' og der sto Sunniva, Elise, Melissa, Marie og Ida. Jeg fikk klemmer før jeg hentet billettene, og etter det ble jeg med Elise og Sunniva ut for å ta bilder ved den store vegg-plakattingen av JB. (har ikke fått bildene enda) Etter det gjorde jeg ikke noe annet enn å snakke med folka og stå ved den røde løperen.

  ca. 12.30 åpnet de kinosalen, og det vi møtte rett før døra var plakater og purpleglasses! når jeg hadde satt meg hørte jeg folk bak meg rope navnet mitt, og det var først og fremst Ida Andrea og Victoria, som satt to rader bak meg, som tok kontakt. Når vi tok bilder med purpleglasses kom plutselig hele gjengen, og stemningen var på topp!  
  Filmen: http://cyrusbieberfan.blogg.no/1300572043_film_anmeldelse_never.html

  Jeg hadde en kjempeherlig dag, og møtte mange fantastiske blogglesere/twittervenner/facebookvenner. Var såklart noen jeg ikke rakk å møte også, men de får vi treffe en annen gang. 

  (Når jeg kom hjem og sjekket mailen min, hadde jeg fått mail av Sami fra MTV ca. 07.00 om at jeg hadde vunnet 2 billetter til før-premieren pga. historien min, men det hadde jo ikke jeg rukket å sett før jeg dro, men heldigvis ga han de til noen andre, sånn at jeg ikke hadde gjort at to plasser ble ståendes ledige. Ganske kult å vite at man har vunnet, to be honest :-D)

  Skal garantert se filmen igjen! 
  Skal du se Never Say Never? (premiere 23.mars)

 • 0

  Okay, jeg er overglad atm. 
  Jeg kom hjem fra skolen sinnsykt irritert pga. noe internettgreier, og møter denne beskjeden:
  Hei kjære Bieber-venner! Vi har litt av en overraskelse til dere!!! Vi har noen få billetter igjen til førpremieren på Saga kino i morgen kl 12.00, som vi deler ut til noen av dere her inne. Skriv et innlegg i denne tråden om hvorfor nettopp DU fortjener å se filmen i morgen, og hvor mange billetter du ønsker til deg og dine venner! 

  Det jeg ikke visste var at Samrin hadde skrevet til folkene: 
  jeg har lyst til å gi billetten til ei veldig god venninne. hun har likt justin bieber LENGE, siden 2007 - og det var faktisk hu som fikk meg interessert i musikken hans. ikke bare meg, men hun har også påvirket mange andre! jeg dro for å kjøpe billetter til oss begge, men manglet 20 kroner som gjorde til at jeg ikke fikk tak i billetter til henne. hun har også deltatt i alle konkurranser, men aldri vunnet. brukt masse penger på å ringe NRJ, men aldri vunnet. jeg syns hun fortjener dette så inderlig, hun begynte til og med å gråte da hun ikke fikk tak i, så faren måtte trøste henne. det sier litt om hvor blodfan hun er! PLEASE

  Og like etter fikk jeg en veggmelding på facebook:
  JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Skulle veldig gjerne ha hatt det jeg skrev til Samrin rett etter på facebook chatten, fordi jeg husker bare at jeg skalv og begynte å gråte. Hahahaha, overlykkelig!
  Så i morgen skal jeg til Oslo på før-premieren sammen med Samrin for å se Never Say Never 3D, og jeg gleder meg. Wish me good luck! :- )