anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

10

Skal være ærlig å si at jeg hadde oppkastet langt oppi halsen da jeg så øynene som lå nede i glassbollen når jeg kom inn i naturfasgsrommet, men etterhvert mannet jeg meg opp å tok tak i skalpellet. Vi så synsnerven, linsen (på nederste bilde), senehinnen, hornhinnen og det andre man finner i et øye. Det var vel forsåvidt ganske spennende når jeg tenker over det i ettertid, men angrer ikke et sekund på at jeg lot Amy få holde øyet. 

Kirurg er ikke et yrke for meg!

 • 6


  Hadde en utrolig fin kveld på torsdag. Det var mitt siste ball med FUSK, og jeg kan med hånda på hjerte si at jeg ikke har hatt det så bra som jeg hadde det da på lenge! Jeg hadde drømmekjolen på meg, verdens beste venner rundt meg, og det var bra musikk i tillegg til masse annet. Skulle virkelig ønske det var flere sånne kvelder, men det er en gang i livet hvor du må unne deg det lille ekstra og bare slippe deg løs, noe jeg gjorde. Tusen takk til dere som dro meg ut på dansegulvet, angrer ikke, selv om jeg ser ut som en potetsekk når jeg danser! Dere er best <3 

 • 5  Pictures from weheartit.com

  Dream big, and Never Say Never. 

   

 • 1

  - I'm on the road!

  Nå er jeg nettopp hjemme etter min første kjøretur. Vi kjørte rundt i ring på en parkeringsplass, øvde på gass/gir/brems/sving, også kjørte vi ut på en liten vei og kjørte frem og tilbake der noen ganger. Gikk faktisk overraskende bra, og nå er jeg skikkelig gira på å kjøre igjen!

 • 3

  1 - Skinnhansker | 2 - Genser fra Whitney Port | 3 - Atle Pettersen, CD | 4 - Genser og 100 kr.

  I dag er jeg endelig 16 år!! Er overlykkelig :- ) 

  Som vanlig ble jeg vekt på senga med pakker og bursdagssang, og jeg fikk genser og 100 kroner av storebror, og skinnhansker, Whitney Port genser og Atle Pettersen sin CD av mamma og pappa. Skulle visst få mer etterhvert, så blir spennende å se hva jeg får! Nå skal jeg fortsette å skrive takkemeldinger på facebook, også skal vi spise enchiladas og sjokoladefondant i kveld!  Ellers kan jeg begynne å øvelseskjøre nå, men siden jeg ikke vil skade meg på bursdagen min, skal jeg vente til i morgen. Blir spennende!