anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

05.04.16 - Oslo Spektrum


 • 1

  For litt siden var vi på klassetur til Oslo, og der ble det både museumsbesøk og venninnekos. Turen gikk først til statens høstutstilling, videre til kulturhistorisk museum - og avsluttet med omvisning på Astrup Fearnley. Det er ikke å komme fra at Damien Hirst sin utstilling er spesiell, men den er spesiell på en positiv måte etter min mening! Astrup Fearnley er absolutt verdt et besøk :) 

  Etter museumsbesøk var det tid for fritid, og da brukte jeg like gjerne tiden min på å møte ei venninne som jeg ikke ser så ofte. Mens resten av klassen løp rundt i butikker, tok vi det med ro på Olivia. Gleder meg allerede til neste gang!

 • 0  21. juni møtte jeg Cody Simpson på Sentrum Scene, og ble veldig positivt overrasket! Justin Stirling delte ut inngangsbåndet, og soundchecken var personlig og inkluderende. Selv om jeg ikke klarte å si så mye under selve møtet, var Cody hyggelig og veldig blid. Han svarte på det man spurte om, og startet hvert møte med "Hi, how are you?".

  Under selve konserten valgte jeg å stå på det første trappetrinnet inne i hovedsalen, i stedet for å stå fremme på gulvet - til tross for at vi med meet & greet kom inn før alle andre og jeg hadde sjansen. På gulvet ble det fort trangt og mye pressing, så plasseringen jeg valgte var perfekt! Så over alle andre, og hadde perfekt avstand og kameravinkel. Blir definitivt å dra på flere konserter i dette lokalet!  • 0  Kort oppsummert: 10 timer i kø, Golden Circle, 2. rad, sinnsykt show, sinnsyk stemme: En bra dag på Telenor Arena! 

 • 1

  1. Februar var jeg på Ellie Goulding-konsert med Ida Andrea, og konserten var fantastisk. Til tross for at selve sceneshowet var simpelt, var både Ellie og Chloe kjempeflinke live. Etter konserten måtte vi selvfølgelig stelle oss opp for å se om Ellie ville dukke opp ute, siden Selena Gomez hadde gjort akkurat det samme - så vi og noen få andre sto utenfor å ventet. Det ble kaldere, mørkere, det var snø, vind og ingen hadde følelse i noen kroppsdeler fordi det var så kaldt. Etter mange timers venting fikk vi møte oppvarmingsartisten Chlöe Howl, og resten av teamet - vi fikk også vinke til bussen Ellie dro i, men dessverre kunne hun ikke komme ut etter at de hadde hatt afterparty. Verdt ventingen var det vel uansett! og vi endte opp med å måtte sprinte til togstasjonen for å rekke det aller siste toget, wihu