anncathrin -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Takk og lov! I dag var det endelig min tur til å besøke frisøren, og både etterveksten og de slitte tuppene ble fjernet. Det blir ikke mindre bra av å ha tidenes hyggeligste frisør som alltid gjør det som er rett for håret! :) Evig takknemmelig.

 • 1


  //WeHeartIt & Tumblr

 • 8

  Min kjærlighet for disse skoene fra Cuba Shoes kan ikke beskrives med ord. De er litt småeklte å gå med i starten siden man blir så høy, men ellers er de helt klart verdt 149 kroner! 

 • 2

  A1 på maxi 13.12.12! 

 • 3

  Er helt forelsket i denne leppestiften! Det er farge 76 fra merket Viva La Diva, og kan kjøpes på bl.a Cubus.

 • 4  I går fikk jeg endelig dra til Oslo Konserthus for å se Bjørn Johan igjen, og ikke overraskende var Osloturen mer enn verdt det! Dro hjemmefra ganske tidlig, og var i Oslo rundt 17:00, enda konserten startet 19:00. Fra tidligere erfaringer, har jeg funnet ut at det lønner seg å være tidlig ute, og nok en gang funket teorien min. Når jeg kommer inn i lokalet, er jeg så heldig at Bjørn Johan står der! Jeg har vel helt ærlig følt meg litt innpåsliten i det siste, i og med jeg skriver på facebookveggen, følger med på twitter og har møtt han noen ganger tideligere, så jeg gikk bare innover uten å si noe. Heldigvis smilte han og sa hei, og vi småsnakket littegrann før han måtte tilbake til øving (?). Ble ikke bilde, klem, autograf akkurat her, men han sa vi kunne fikse det etter konserten! Hadde gått hele dagen å tenk at jeg IKKE kom til å få møte han denne kvelden, så det var ganske betryggende (om jeg kan si det sånn) å høre at jeg skulle få møte han igjen senere. 

  Konserten var helt super! Jeg har alltid hatt en greie for jazz, og Bjørn Johan er som skapt for å synge innenfor denne sjangeren. I tillegg beveger han seg mens han synger, så det blir ikke awkward  stirring eller slitsomt å se på, det flyter! Tiril Heide-Steen var også ganske flink, det eneste jeg har å pirke på er at hun sto altfor mye stille - men det er vel sånn det er noen ganger. Gjestesangeren Caroline og bandet ga også alt, og hele oppsetningen var imponerende. Synes synd på alle de som gikk glipp av denne opplevelsen. Just saying. 

  Ja, også var konserten ferdig, og jeg skulle få møte Bjørni igjen. Jeg sto å venta litt før han kom bort, og jeg er aldri så lykkelig som da jeg er ved siden av han. Alt blir bra når jeg får holde rundt han, og når vi begynner å snakke og ta bilder, enda jeg er så nervøs at jeg enten driter meg ut eller snakker nervøst/svarer kort hver gang. I tillegg klarte jeg å bli stygg på hvert eneste bilde, men det får gå! Jeg hadde hvertfall en fin kveld, og håper ikke det blir lenge til neste gang! 

 • 8

  DIY

  Du trenger: 
  - En genser
  - Nagler/rivets/spikes du liker  

  Alt du gjør er å finne ut hvor lang avstand du vil ha imellom naglene, og hvilke nagler du vil ha hvor. Når du har funnet ut det, presser du en og en nagle igjennom stoffet på genseren, og klemmer ned taggene på baksiden. (bruk gjerne saks, da de kan være harde og vonde å klemme helt ned med fingrene)


  Morsomt, lett, og du får din helt egen genser på få minutter! 

 • 2


  Genser & Kjede - Gina Tricot | Leppestift - Cubus 

 • 5

  Kom hjem til ny kameralinse idag, og herlig var det! Valgte til slutt å kjøpe Nikon sin 55-200mm. VR linse i og med at jeg elsker å ta konsertbilder og at det er sykt bra på micro når du står langt unna. Det fulgte også med HDMI-kabel og kameraveske med plass til lader, to objektiver, USB og alt man trenger. Alt dette til kun 1999 kr! 

 • 4


  Skjorte fra Cubus 

  Spikes eller rivets fra Panduro 

  Alt du trenger å gjøre er å presse naglenes spisser ned i stoffet hvor du vil at det skal være "spikes", forså klemme spissene som er bak naglene, ned mot stoffet på baksiden av skjorta. Lett, og med et veldig kult resultat! 

  Liker du å lage ting selv?

 • 1
 • 3

  This is not music, this is pure art. 

 • 4

  For en stund siden var jeg i den herlige byen Trondheim. Andre gangen jeg var der nå, og det kommer til å bli flere turer i fremtiden. Trondheim må være en av de beste shoppingbyene i Norge, det er umulig å dra derfra uten å ha funnet noe fint - Noe som er utrolig dumt når man er like blakk som meg. Likevel brukte vi tid på å fikse litt i leiligheten til bror, slappe av på hotellet, bade, gå rundt, finne altfor mange kjekke gutter, shoppe (som sagt), og dagen vi skulle hjem dro vi innom Tyholt for å spise. Kort fortalt, men alt i alt en fin tur! 

 • 3

  Dag 1

  Det er enda flere detaljer og mange flere bilder. Bildene kommer på facebook en gang i fremtiden og mer detaljert har jeg ikke tid til å skrive nå - så spør om du lurer på noe! 

  Onsdag. Kan med hånda på hjerte si at dette var den beste dagen i mitt liv, selv om jeg sto opp tidlig, spiste, var sjuk og sliten. Vi var hos Rikke og slappet av der til ca. 12. Etter det kom pappa og kjørte meg til EF så jeg fikk hentet billetten min. Der møtte jeg en kjempehyggelig mann som smilte fra øre til øre. Jeg skjønte ikke helt at det faktisk skjedde, så tror jeg sto å smilte som en idiot, men billetten fikk jeg! 

   

  Etter å ha hentet billettene dro vi til sentralbanestasjonen, hvor vi ikke helt visste hvor vi skulle gjøre av oss. Det var enten operaen eller hotellet. Til slutt begynte vi å gå mot hotellet, og der var det satt opp gjerder foran et annet hotell, så vi stilte oss fremst, og Justin og Alfredo kom kjørende inn 4 meter foran meg! De kom dessverre ikke ut igjen, og folk dytta sykt mye, men rundt kvart på tre måtte vi gå for å rekke et intervju uansett, så det gikk vel greit til slutt.


  Pappa er stolt fotograf av dette bilde

  Intervjuet var ikke med hvem som helst, men med NBC - den amerikanske kanalen. En veldig koselig dame intervjuet oss, og etter første intervju ba hun oss plutselig om å gå opp til et annet sted og vente på et nytt intervju.

  Vi ventet vel i 30-40 minutter før de kom, og de fulgte oss til hotellet. Ved hotellet var det vakter som dyttet vekk beliebers hele tiden, men vi fikk stå. Intervjueren kom ut, spurte om noe og gikk inn igjen 5 ganger, og vi ble mer og mer nervøse. Etter hvert rydder vaktene helt rundt oss så kun vi står ved gjerdene, og det er da vi ser at Scooter Braun står innenfor døra. De andre ser det og presser oss inn i gjerdene og gjør at det egentlig gjør sykt vondt, men så kommer Scooter ut, og han snakket kun rett til oss. Han sa at de hadde sett paraden vi lagde, fra andre siden av kloden, at vi hadde gjort en kjempejobb og mer jeg ikke husker. Han tar opp hendene, sier vi må være forsiktige og passe godt på de, og vi fikk billetter. Personlig av Scooter. Han ga oss klem og han tok bilde av oss med iPhonen min. Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde da heller, for var ikke noen hylgråting på meg - før det hadde gått 5 minutter. Da kom alt, og det kom ikke bare litt. Det kom hver gang jeg ga en tanke til Justin eller crewet, hver gang jeg så på bilde og hver gang jeg så på noen i det hele tatt. Det var en helt ubeskrivelig følelse.


  Det er jeg som er den heldige og får kos av Scooter!

  <3 Dreams do come true.  

  Siden jeg hadde vunnet en konkurranse med billett fra før, ga jeg den bort, hvis noen lurte. 

  Når alt hadde skjedd var vi vel helt ferdige, overlykkelige og så ut som noen rasshøl for å si det mildt, derfor dro vi på cafè, slappet av litt og fikset oss før vi tuslet ned til operaen hvor alt skulle foregå.

   Var utrolig redd for å ikke komme inn på operaen, men overgangen var ryddet, og det gikk fort siden vi hadde billetter. Vi kom helt ned på vip-plassene, nærmest scena og vi hadde fått kamera fra NBC i tillegg til at jeg fikk bruke speilrefleksen min. Ble mange bra bilder og videoer, og masse fine minner. Justin sang Baby, All Around The World, As Long As You Love Me, Be Alright, Never Let You Go og Boyfriend, om jeg ikke husker feil. Alt var helt perfekt, og jeg gleder meg utrolig mye til albumet, og ikke minst turneen! Dansetrinnene er helt syke! Klarte så vidt å holde tårene tilbake under konserten, men det var kun fordi jeg var bestemt på å ikke gråte. Det var først når jeg fikk vite av NBC at Justin hadde fikset alt jeg fikk tårer i øynene, tror jeg. Hun fortalte at Justin hadde sett paraden og snakket om oss. Han hadde sagt at vi gjorde det for han, og at han måtte gjøre noe tilbake. Etter dette møtte jeg LISAAAA!! Alt bare klaffet helt perfekt, ah. 

   

  Etter å ha snakket litt med Lisa så jeg noen kjente bein litt lenger opp, og det er Bjørn Johan Muri! Jeg gikk umiddelbart opp til han og jeg fikk klem, snakket med han, autograf og masse bilder. I tillegg til det så spurte jeg om han husket meg, eller om han glemte fans. Han tenkte litt, og sa at fjeset mitt så kjent ut. Deretter sa han "Du har to navn, sant? Og det andre navnet er.. Cathrin?"  også bommet han på noen bokstaver på første navnet, men var veldig close. Det var toppen på kransekaka at mitt fjortiscrush husket både meg og navnet mitt, og det bekreftet bare at jeg hadde hatt den beste dagen i mitt liv - enn så lenge! 
 • 4

  Okei, siden jeg ikke har hatt internett de siste dagene, har jeg ikke fått blogget - men har laget et dokument for hver kveld. Kommer btw. flere bilder på facebook enn det jeg legger ut her. (legger eks. ikke ut bilder av alle jeg så på flyplassen her, men på facebook.)

  Mandag kveld dro jeg til Skedsmo, med kofferten full av Bieberstuff og var helt klar for å jakte på Justin. Det gikk rykter om at han kom da eller da, men valgte å holde meg til den infoen jeg hadde fått - og dreit i hva alle andre mente og sa. Det viste seg å være et smart valg. Tirsdag dro jeg til Gardemoen rundt 12:00, var nervøs som faen for å si det mildt. Klarte å bli syk rett før vi gikk inn til Gardemoen, og alt var egentlig bare dritt en stund. Vi gikk frem og tilbake, skiftet hundre ganger, sminket oss og  gikk hit og dit nonstop. I tillegg sa alle vakter og folk på høytalere at Justin var på vei til Oslo og at vi ikke kom til å kunne få se han. Han var gone. Vi ventet fortsatt på resten av crewet, og vaktene ble mer og mer lei. Til slutt sa de at det ikke var noe vits i at de var der, siden de ikke kom uansett, noe jeg tror dem sa for å lure oss, fordi rett etterpå ( ca. 17:30 ) kom crewet ut, en etter en. Jeg traff Dan Kanter, DJ Tay, dansere, Kenny, Ryan, Scrappy, Alfredo og flere jeg ikke helt vet navnet til. Jeg fikk autografen til Dan Kanter, Kenny ga meg den beste klemmen jeg noen gang har fått. Skikkelig bamseklem! Og i tillegg luktet han himmelsk. (Noen tok bilde når jeg fikk klem, så vær så snill å kontakt meg om du eller noen du kjenner var en av de personene!) 


  Kenny 

  Etter å ha møtt de fleste i Justin sitt crew og sånn, tok vi toget til Oslo. Først var vi innom et hotell hvor det var null folk, så vi gikk inn å spurte om Justin var der - siden vi hadde det i bakhodet, men de sa de ikke kunne si noe, og like etter sa han andre at han var på Clarion. Vi dro innom Grand Hotel, hvor vi traff noen politimenn som heller ikke kunne si noe. Vi ble stående å snakke litt med de før vi så to av danserene/backupsangerene til Justin, han ene tok bilde av oss, som vil si han har tatt på kameraet mitt. Stolt.

  Nede på Clarion Hotel var det helt klart at det skjedde noe. Det var folk fra NRK, VG, TV2, Se og hør og masse folk. Vi traff folk, snakket litt og etter en stund kommer JUSTIN UT PÅ BALKONGEN. Han vinker, smiler og lager hjerter. Jeg husker ikke hva som skjedde, men jeg klarte ikke å tro på det. Jeg trodde ikke på det før Thea kom å ga meg en klem. Da skjønte jeg at det var virkelig, men jeg klarer fortsatt ikke å tro på hele oppsettningen.

  En liten stund senere blir det helt kaos og alle løper inn på hotellet, inkludert meg. Der ser vi Scooter som hopper over disken og 'rømmer' bak dit. Jeg sto 1 meter, kun EN METER unna Scooter Braun. Dessverre fikk jeg ikke noen bra bilder, siden folk dyttet hele tiden, men vi så rett på han når vi stilte oss i trappen. Good girls always win, yaknow.

  Innimellom dette har vi blitt oppringt av forskjellige steder som vil ha intervju osv. Og på gardemoen ble jeg oppringt av EF. De lurte på hvor jeg var (gardemoen for å vente på Justin) osv. og jeg hadde vunnet billetter til Justin sin opptreden. Jeg klarte ikke å holde tårene tilbake, og allerede da visste jeg at disse to dagene kom til å bli perfekte. 

  DEL 2 kommer i morgen!

 • 2

  På fredag tok jeg turen til Drammen igjen for å feire Ida Andrea! Før bursdagen dro vi til Sentrum og var der en stund, før vi stresset hjem og fikset oss til bursdag. Vi så Awakening og spiste cupcakes, popcakes og godteri. Det ble en sen kveld og jeg sov lenge nok for å si det mildt, men det er vel sånn det skal være?

 • 2

  I det siste har det skjedd så mye bra for både meg og de rundt meg, at jeg nesten ikke klarer å holde meg nede på jorda. Ikke nok med at det allerede er bra, så skal jeg og Rikke på Morgen Nytt på NRK1 i morgen tidlig. Tror vi skal i sminken til 07:30 og vi skal på rett før 08:00. Grugleder meg, men i det siste har jeg funnet ut at ingenting er umulig når du jobber hardt og aldri gir opp. Nok en gang takket være Justin Bieber. 

 • 5

  Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Er glad, spent, sliten, trøtt og alt du kan tenke deg på en gang. Gårsdagen var så vellykket som den noen gang kunne bli, og jeg angrer ikke et sekund på noe som skjedde! 

  Det startet vel med at jeg sto opp tidlig for å komme meg til lanseringen av Someday, på Steen & Strøm i Oslo. I bilen forbannet jeg meg over at jeg glemte å ta med meg noe å lese eller høre på, men på P4 var det mulighet til å sende inn din favorittsang og skrive hvorfor du ville høre akkurat den sangen, så jeg tok sjansen. På meldingen skrev jeg "Vil høre boyfriend av Justin Bieber for å lage litt party i bilen før jeg er fremme på lanseringen av Justin sin nye parfyme. - Ann Cathrin" Det viste seg at det var en smart sjanse jeg tok, siden en fra P4 ringte meg like etterpå og var nysgjerrig på lanseringen. Jeg snakket litt med DJen og var live på P4 rundt 11:30. Jeg svarte vel og merke feil på ene spørsmålet, for jeg tolket det som om han spurte om hvordan Justin luktet, men han mente parfymen. Kleint, men gjort er gjort.

  Fremme i Oslo var det vel egentlig ikke så veldig mange fra starten av, i tillegg til at det regnet litt for mye. Jeg ble med inn en liten tur, hvor jeg tok bilder med noen beliebers, og ble kjent med Anette og Victoria. To utrolig koselige og pene jenter! (legger desverre ikke ut det bilde, siden jeg så ekstremt ut som et dobbelthaka troll..) I tillegg traff jeg to hyggelige damer fra Event Compagniet, som jeg ikke kunne fått takket nok noen gang! 

  Vi gikk etterhvert ut i køen til tross for regnet, og da var Emilie kommet! Emilie har jeg kun snakket med en/to ganger på facebook i forbindelse av en video jeg har laget, men etter gårsdagen føles det som om vi har kjent hverandre i flere år. Ikke nok med det, så kom Vanessa etterhvert! Vanessa var jo min levende vifte inne på Oslo City på paraden, siden det var så varmt. Vi trei ble vel en litt overdreven og overlykkelig liten gjeng. Lagde lyd gjorde vi ihvertfall, og så lenge vi hadde det bra - var det liten vits i å gjøre noe annet enn å smile. 

  I køen hadde vi verdens kuleste DJ, i tillegg til at det ble delt ut forskjellige premier til folk.Klokka gikk utrolig fort i forhold til det jeg hadde trodd, og plutselig ble klokken 16:00 og dørene åpnet. Folk presset så fælt at det ble så mange i døren, og vi kom ingen vei de første sekundene siden vi ble sittende fast, men skal si deg det var mange løpende jenter der når de først kom seg løs. 

  Nå er jo jeg enda starstruck, og husker ikke alt som skjedde.. men jeg snakket litt med eieren av parfyeriet, tror jeg det var, de fra evencompagniet og DJen. I tillegg til at vi var oppe i senteret og tok litt bilder etter vi hadde kommet inn. 

  TOPP redaksjonen var også til stedet på lanseringen, og de er like pene i virkeligheten. No doubt. 

  Etter en stund kommer Hillevi bort og spør om jeg, Emilie og Vanessa vil stille opp for TV2 - Ettermiddagen, siden de fleste dro igjen, og dem trengte fans. Jeg hadde allerede blitt spurt, så jeg sa selvfølgelig ja, og de andre ble minst like glad som meg over at de fikk være med! Det som var værst var vel tanken på at det skulle gå live. Stian B. Simonsen og en annen dame fra TV2 roet oss ned og de var utrolig hyggelige! Stian er like blid og livlig i virkeligheten som på TV. 

  Og ikke nok med at dagen allerede var bedre enn forventet, fikk vi vite LIVE på TV2 at Justin Bieber ENDELIG kommer til Norge. Jeg husker ikke hva jeg gjorde eller hva jeg tenkte, men jeg tror det ble helt svart for meg akkurat i det øyeblikket, og jeg hadde tårer i øynene og hadde ingen aning på hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var først etter sendingen jeg fikk skikkelig reaksjon. Tårene kunne ikke holdes tilbake, og med en gang noen nevnte det var nye tårer på vei. Jeg ringte til Rikke og hun gråt like mye, og det var bekreftelsen jeg trengte. 


  ~ Etter at vi hadde fått samlet oss litt, og rett før det var på tide å si hade for denne gang! Planlegging av stalking ble allerede satt i gang. 

  Var ikke ille å få tidenes goodiebag heller! Tusen takk til ALLE dere som gjorde denne dagen så bra som den ble. Har ikke ord. Det var så mye mer som skjedde, og så mye mer som har blitt helt borte - på grunn av alt det som skjedde. Men jeg mener det. Dette er en av de beste opplevelsene jeg noen gang har vært med på, og det er den første dagen som har vært perfekt fra start til slutt. 

  Jeg har fulgt Justin siden 07 og vært aktiv fan/belieber siden 09. Jeg har gått igjennom hat og dritt, fått nye, gode venner, fått Justin kjent i Norge, fått Jusitn spilt på norsk radio for første gang, hatt en BieberParade som ble sett av Justin, hjulpet Beliebers og alltid satt andre foran meg selv. Etter å ha levd med et lite håp i 5 år, er det nesten urealistisk at det faktisk skal skje. Jeg vet ikke helt om jeg tror på det før jeg ser det, men det skal skje allerede i MAI! 

  Jeg må være verdens stolteste og gladeste jente i dette øyeblikket. Og igjen; Tusen takk for at dere gjør drømmer virkelige! 

  (kommer flere bilder på facebook, men det kan ta tid.)

 • 1

  Hei!
  Torsdag 26.04.12, altså torsdag neste uke, vil det i samarbeid med Bonaventura/Solis og TOPP være lansering av Justin sin parfyme, Someday!

  Lanseringen vil foregå på Steen & Strøm i Oslo, og køen inn til parfymeavdelingen & lanseringen vil starte ca. 13:00 - OBS: inngang fra Nedre Slottsgate!
  Parfymen legges ut for salg 16:00, og fra 13:00 og utover dagen vil det være DJ, musikk, god stemning, konkurranser og utdeling av Justin Bieber produkter til noen heldige i køen. I tillegg til dette vil det bli utdelt goodiebags til de første 100 som kommer inn i parfymeavdelingen etter å ha stått i kø.  

  Det er da altså viktig å være der tidlig for å få med seg alt, ha gode muligheter og lage stemning. 
  Det er nå vi Beliebers skal vise hva vi er gode for, ikke sant? Gjøre som vi har gjort før? Dette kommer til å bli kjempemorsomt! 

  Be med deg alle du kjenner & have fun. Sees på Steen&Strøm :- ) 


  Dette kan bli ditt: 

   - Ann Cathrin

 • 3

  Hadde en kjempefin dag i går! Samtaletimen gikk bra, TOPP lå i postkassen og jeg fikk dra til Elverum for å se Bjørn Johan synge. 

  Jeg ventet vel på senteret i 30-60 minutter før han kom, hvor jeg i mellomtiden møtte Christian Ingebrigtsen og Marit. Jeg og Marit ble stående sammen å se på bjørni og begge fikk bilde med han etter mini-konserten. I tillegg var jeg heldig å få signert Idol-dvden min, selv om det egentlig var bilde eller autograf. haha, lykke!! Det var nå 3. gangen jeg møtte han siden 07, og jeg blir bare gladere og gladere for hver gang. Gleder meg til den nye singelen og håper på flere konserter fremover! fjortiscrush lenge leve. 

 • 1

  .. even when her heart is broken, and the one that could brighten up your day even if she couldn't brighten her own. 

 • 2  Dagen i dag har gått til å lage hørespill med denne søte jenta, Inga! Til tider veldig irriterendes, men alltid like søt :):) 90% av tiden gikk vel helt ærlig til å le, spise fredagsgodt, ta bilder og alt annet enn å faktisk lage hørespillet, men vi endte da opp med en start! 

  Historien til bildet med skumnisser: 
  Så.. Inga holdt på å miste posen i gulvet, og jeg kom til å si "haha, nå ble det nesten .. 33 plukk-opp" (helt tilfeldig tall). Deretter begynte Inga å telle skumnisser, og det var 33 skumnisser i posen!! synsk? hell yeeah

  -Hva har du gjort idag/hva skal du i kveld? 

 • 3

  weheartit

 • 10

  Skal være ærlig å si at jeg hadde oppkastet langt oppi halsen da jeg så øynene som lå nede i glassbollen når jeg kom inn i naturfasgsrommet, men etterhvert mannet jeg meg opp å tok tak i skalpellet. Vi så synsnerven, linsen (på nederste bilde), senehinnen, hornhinnen og det andre man finner i et øye. Det var vel forsåvidt ganske spennende når jeg tenker over det i ettertid, men angrer ikke et sekund på at jeg lot Amy få holde øyet. 

  Kirurg er ikke et yrke for meg!

 • 6


  Hadde en utrolig fin kveld på torsdag. Det var mitt siste ball med FUSK, og jeg kan med hånda på hjerte si at jeg ikke har hatt det så bra som jeg hadde det da på lenge! Jeg hadde drømmekjolen på meg, verdens beste venner rundt meg, og det var bra musikk i tillegg til masse annet. Skulle virkelig ønske det var flere sånne kvelder, men det er en gang i livet hvor du må unne deg det lille ekstra og bare slippe deg løs, noe jeg gjorde. Tusen takk til dere som dro meg ut på dansegulvet, angrer ikke, selv om jeg ser ut som en potetsekk når jeg danser! Dere er best <3 

 • 5  Pictures from weheartit.com

  Dream big, and Never Say Never. 

   

 • 1

  - I'm on the road!

  Nå er jeg nettopp hjemme etter min første kjøretur. Vi kjørte rundt i ring på en parkeringsplass, øvde på gass/gir/brems/sving, også kjørte vi ut på en liten vei og kjørte frem og tilbake der noen ganger. Gikk faktisk overraskende bra, og nå er jeg skikkelig gira på å kjøre igjen!

 • 3

  1 - Skinnhansker | 2 - Genser fra Whitney Port | 3 - Atle Pettersen, CD | 4 - Genser og 100 kr.

  I dag er jeg endelig 16 år!! Er overlykkelig :- ) 

  Som vanlig ble jeg vekt på senga med pakker og bursdagssang, og jeg fikk genser og 100 kroner av storebror, og skinnhansker, Whitney Port genser og Atle Pettersen sin CD av mamma og pappa. Skulle visst få mer etterhvert, så blir spennende å se hva jeg får! Nå skal jeg fortsette å skrive takkemeldinger på facebook, også skal vi spise enchiladas og sjokoladefondant i kveld!  Ellers kan jeg begynne å øvelseskjøre nå, men siden jeg ikke vil skade meg på bursdagen min, skal jeg vente til i morgen. Blir spennende!

 • 0
 • 0  Endelig er den etterlengtede juleferien her etter en dag i kirka, og en kort skoledag. Vi gikk fakkeltog til kirka, og i kirka er det alltid like koselig. Når vi kom tilbake på skolen vant jeg ei julegave for "årets ryddigste hylle", eller noe sånn. Gleder meg til å se hva det er!  Fikk også en del venninnegaver idag, og etter skolen ble jeg med Jenny hjem, der var det også en gave til meg! Er mer spent på gavene nå enn jeg var før, og det bekymrer meg! haha, neidaså, jodaså.

  Nå skal jeg straks legge meg og sove til jeg våkner av meg selv! Deretter bør jeg vel begynne å virke :- ) er ganske stressende før jul nå, siden jeg verken har laget pepperkaker, pepperkakehus, skiftet på senga, vaska eller noe av den biten.. blir nok ferdig til jul uansett!

 • 1

  Etter uker (måneder?) og mange timer både på skolen, og utenom skolen, har musikalen tatt slutt. I går var siste forestilling i teatersalen i Brumunddal, og jeg kjenner jeg allerede savner det idag. Hele gjengen har blitt mer sammenspleiset, og jeg har begynt å snakke med folk jeg aldri har snakket med før. Tror dette halve året har vært det beste noen gang, og jeg skjønner hva folk mener med at 10. klasse er det beste året.   Hele denne uka har tiende trinn befunnet seg i teatersalen og fikset til 3 musikalske forestillinger, i tillegg til å tråkke igjennom mange ganger og jobbe rævva av oss med masse nerver og følelser i sving. Èn onsdag kveld, og to forestillinger i går. Forestillingen inneholdt sanginnslag, dans, humor og de som spilte i bandet (kun elever) var ubeskrivelig flinke! Jeg hadde aldri trodd at vi hadde så mange talentfulle på trinnet mitt, men der tok jeg feil. Jeg tok også feil av meg selv, eller... jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å stå på en scene med kun 3 andre for å synge foran et nok så stort publikum. Jeg har absolutt ingen perfekt, eller fin stemme, men alikevel tok jeg utfordringen og sang på alle 3 forestillingene, med en forkjølelse og mens jeg gikk på pencillin, som jeg igjen ikke tåler.. Faktisk ganske stolt av å ha kommet meg et hakk videre. 

  Etter siste forestilling, og etter rydding av teatersalen dro alle til et spisested for å spise pizza, og der ble det bare enda mer koselig! Ikke nok med det, så våknet jeg til en avis med bare god kritikk i dag! Jeg har ikke ord på hvor stolt jeg er av alle sammen. Gleder meg til det siste halve året med alle disse herlige folkene :) 

  Takk for en uforglemmelig uke!

 • 2  På mandag kom dette bladet ut i butikkene. Jeg var så heldig at noen av butikkene her hjemme hadde satt ut bladet litt for tidlig, så jeg fikk kjøpt det torsdag for en uke siden.
  Uansett så dro jeg, Rikke og Sandra til Oslo for å bli intervjuet av TOPP i september, som jeg har skrevet om her:  anncathrin.blogg.no/1315600020_intervju_med_topp.html

  Flesteparten har skrevet at de er stolte av oss, de har takket oss og de ser opp til det vi har gjort, noe som betyr utrolig mye for oss. Bildet i artikkelen kunne vært bedre, men ellers er jeg faktisk veldig fornøyd. En helt utrolig opplevelse.
  Takk for all støtten, og kjøp bladet om du er fan! Mye bra der, og ikke mist plakater fra blandt annet starten av karrieren hans!
   
  Nå skal jeg en tur på senteret, også skal jeg levere svarslippen på bilde ovenfor å krysse fingrene på at jeg vinner møte med Justin Bieber. wii :) 

 • 5  Torsdag kl. 15:00 møtte jeg, Sandra, Rikke og pappa som avtalt, Stine fra bladet TOPP. Stine var utrolig imøtekommende, søt og veldig hyggelig! Jeg har jo lest TOPP en del år nå, så jeg har jo fulgt med siden hun startet. Stine har intervjuet stjerner som Selena Gomez, Demi Lovato, Gossip Girls osv., så det er egentlig ganske så morsomt at hun ville ha et intervju med oss anngående paraden vi hadde i sommer. 
  Det første vi gjorde var å bli vist rundt i lokalet hvor TOPP jobber og vi fikk hilse på noen av de andre i redaksjonen. Deretter hadde vi intervjuet på et møterom, også gikk vi ut for å ta bilder. Ikke nok med at vi fikk møte Stine, bli intervjuet og ha 'photoshoot'... så fikk vi Justin Bieber CD og TOPP-blad. Kan med hånden på hjerte si at jeg er utrolig takknemmelig for å ha fått denne sjansen. Jeg hadde det kjempeartig, og det er vel det som teller mest?
  Intervjuet kommer antageligvis i starten av Oktober!  

 • 4

  Your bestfriend!  Idag har jeg hatt besøk av Emma, som det er veldig lenge siden jeg har vært med. Vi har sett på A Cinderella Story, Hotel Cæsar, Idol, drukket kakao og snakket om alt og ingenting. Så søt som hun er fikk jeg også innflyttningsgave (siden jeg fikk nytt rom for en stund siden), og selvfølgelig var det noe jeg ønsket meg! Nemmelig bokstaver som sier '' L O V E '' Tusen takk, digger dem! 

 • 2  Idag har jeg, mamma og bestefar være på sjusjøen for å se min kjære pappa sykle birken. Hadde det ganske så morsomt, tross alt regnet. -Jeg hadde nemmelig med meg speilrefleksen min, så random folk smilte mens de så inn i kameraet. Lurer på om noen trodde jeg var pressefotograf? haha, #fail
  Nå skal jeg chille i campingvogna til vi kan dra ned igjen :- ) 

  Kos dere!  

 • 4


  Mitt forsøk i å ta snikbilde av Alejandro Fuentes. Han gikk på gata og jeg tok bilde av et random vindu oppe i lufta. Great.


  Da var siste dagen i Kristiansand og på Skottevik over. Flere turer skal det bli, for jeg elsker virkelig det stedet etter mange ferie-turer dit. Me gusta 

 • 3

  Hvil i fred.  
  23.11.1991 - 22.07.2011  I'll be in every beat of your heart when you face the unknown, Wherever you fly this isn't goodbye, My love will follow you, stay with you, baby, you're never alone.

 • 0

  Dag nummer 5 dro vi tidlig til Lillesand. Den byen er både liten og koselig, spesielt når det er sol og klar blå himmel. Grunnen til at jeg ville dit, var vel egentlig at VG's sommershow var der. Jeg og kjediser altså. Klarte selvfølgelig å finne Maria Haukaas Mittet etter showet, og pappa tok 7 bilder av oss. Dagen min ble reddet for å si det sånn :- ) heha.. 
  Ellers spiste vi på bryggen og gikk rundt i noen få butikker. 


  På kveldstid dro vi tilbake til Skottevik, hvor vi badet og koste oss resten av dagen.  Nuff said

 • 0

  Dag nummer 2 var ganske så digg. Vi gjorde absolutt ikke noe annet enn å sole oss,  bade og gå turer(som vi alltid gjør ofte når vi er der). Solen steiket og det var ikke en sky å se.. Sånn var det fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. 
  Mot kvelden når pappa og storebror var ute å jogget, lurte onkel på om jeg ville være med ned til vannet  for å ta bilder mens han fisket. Jeg ble med på en betingelse: At han ikke fikk fisk. 
  Jeg ble da til slutt med, sammen med både onkel og bestefar, og etter få minutter får onkel sin første fisk. (ikke på bilde) Så fikk han sin andre fisk (på bildet), men siden den hadde massive pigger under haka/på brystet og den hang i finnen fikk den svømme videre. Man skal jo ikke undervurdere fisker man ikke vet hva er, og som kan være giftige. Spesielt når de har pigger. Det eneste var jo at den var sinnsykt fancy! 
  Ellers så vi kobbe(?), ender og jeg tok mange bilder av solnedgangen. Jeg og bestefar gikk 4 turer frem og tilbake for å hente fiskestenger til gutta (de andre kom etter) og ja... Skottevik er en helt utrolig nydelig plass. Blir aldri lei! 

  ___
  Nå venter jeg på at pappa skal komme hjem igjen så jeg kan komme meg ut i bilen og dra hjem. Er sick trøtt. God natt!  

 • 1  

  Se, den har en baby i pungen!

  
  Mandag morgen dro vi alle til Dyreparken i Kristiansand. - Dyreparken man aldri blir lei, uansett alder! 
  Desverre startet dagen med et helt utrolig skiftende vær. Plutselig var solen fremme, og etter 3 minutter høljet det ned med regn. En stund ble vi ståendes under et tak for å slippe regnet, og det var flaks. Etter litt så jeg ei jente halv løpende bortover veien, og jeg så noe som datt ned på bakken. Jeg gikk bort for å se hva det var og det var år's kort til dyreparken. Onkel kom bort til meg for å se hva det var, og han tok straks tak i hånda mi for å følge etter å se om vi fant jenta. Det som var dumt var at jeg tenkte ikke over hva hun hadde på seg, og hun løp så fort så jeg tenkte det var umulig å finne henne igjen..... etter en liten stund hørte jeg to jenter snakke om et årskort og de så helt ifra seg ut, så jeg spurte om hva hun het (det sto navn på kortet) og det var jenta som hadde mistet kortet! Så jeg følte meg snill, hihihihihihiiiii... 

  Heldigvis klarnet været og resten av dagen ble det sol! Jeg tok over 400 bilder kun i parken, og alt er bare så utrolig herlig. Is og vaffel ved vaffelstua, Skomakergata, Kardemommeby, Dyrene, spise mat på Kjuttavika og Tivoli (hvor jeg forresten for 4. gang vant en stor and!) osvosv. 

  Gleder meg allerede til å dra tilbake :- ) 
  

 • 2

     Lørdag forrige uke dro jeg, mamma, pappa og storebror til Skottevik. Sørlandet's perle, om jeg får bestemme selv! Turen i seg selv var vel helt ok I guess. Jeg så på 4 filmer, spilte airhockey med bruttern på iPad, leste TOPP hvor midtsiden var om Never Say Never og paraden jeg er med å arrangere 30. JULI(ja, jeg er litt stolt daa), stoppet i Eidsvoll å plukket opp mormor, bestefar, onkel & tante, stoppet et par steder nedover og chillet resten av tiden. 

  Etter 6-8 timer var vi fremme ved Skottevik og vi gikk ut på den samme gåturen som alltid.
  Jeg har ikke noe annet å si enn at det stedet er like nydelig som alltid, og det er 7 deler igjen av turen.  Stay tuned?..  

 • 0
 • 3


  I går, 10 minutter før posten stengte, hentet jeg min nye kjærlighet, Nikon D3100 med 18-105mm objektiv!
  Kameraet er helt utrolig bra, og jeg elsker det allerede. Blir nok herlig å dra rundt med dette kameraet i sommer :) 

  -Har du speilrefleks/kamera? Hvilket?

 • 2
  Danske aviser om konserten (før konserten)


  Light Wand  Turnèbok


  Turnè t-skjorte /foran


  /bak


  Plakat! åh,elsker den!

  Konsert-merchandise (a)


  T-skjorte/topp 


  Sommerkjole? 

  Alt er fra båten, konserten eller H&M :- )
  

 • 0

  2. April 2011

  Dag 1 <-
  Dag 2 <-
  Dag 3 <- 
  Konsertvideoene


  nummer 21 i køen inn til Jyske Bank Boxen, ahyeah!

  Så var det på tide å dra hjem etter noen herlige dager i Danmark. 
  Vi måtte dra fra hotellet 07.00 for å rekke båten, så jeg var passe trøtt for å si det sånn, men bilturen gikk da greit uansett :- )  JB genseren på plass, for å markere at det var beliebers på båten?(a)

  Det første jeg gjorde når vi kom på båten var å snakke i telefonen med Stine Anette, noe som viste seg å være verre enn vi hadde trodd. HVER gang jeg endelig hørte hva hun sa, begynte de folka å snakke over høytalerene på båten igjen. Passe irriterendes sa du? jaa.

  Senere ble det taxfree, noen små samtaler med beliebers, mat, også var jeg med Melissa og Ida en bitteliten stund. 
  Bølgene var helt forjævlige på vei hjem, forressssteeen.

    Jaa, hva mer er det å si? ENDELIG HJEMME. også har man blitt forkjøla :) hadebra.
  Innkjøp kommer senere idag!

 • 1

   

   

 • 3

  1. April 2011

  Dag 1 <-
  Dag 2 < 
  Konsertvideoene

  Først må jeg si ifra at det innlegget her kommer til å bli rotete, langt, detaljert, teit og kjedelig, men HEY, who cares?
  Og innlegget er så langt fra før, med mange bilder, så videoene kommer i neste innlegg. + Merchandisene jeg kjøpte kommer i et innlegg med innkjøpene osv. Stay tuned! :)

  Dagen startet med at pappa vekte meg, fra den søteste drømmen, og klokken var 06.10. -Nedtur!
  Det første jeg la merke til var den forferdelige kvalmen, og jeg visste akkurat hva det kom av. Heya, jeg skulle jo på Justin Bieber konsert, og jeg blir kvalm med en gang når jeg er spent. (Noen som har tips til å 'fjerne' det?)
  I hvertfall så kom jeg meg opp etter mye om og men, og begynte å fikse meg. Når jeg var ute av dusjen, hadde fått klærne på meg, sminken var klar, og bølgene i håret var på plass, ventet frokosten nede på hotellet. 
  Jeg tok med meg et rundstykke og en halv annanasring, og når jeg var ferdig hadde jeg klart to bitt av annanasen og en musebit av rundstykke. Jeg visste jeg burde prøve å spise, siden jeg skulle stå i kø i 10 timer eller mer, det var kaldt, og jeg hadde sovet dårlig i flere dager - men alikevel fikk jeg ikke ned noe.  
  Neste stopp var bilen. Vi var midt i Danmark på en øde plass, og hadde null peiling. Eller, jeg hadde null peiling, pappa hadde allerede funnet ut veien vi skulle kjøre, men ..  hvorfor kjørte i i ring to-tre ganger, pappsi? heheheh, duasss. 
  Vi kom etterhvert inn på rett vei, og det tok sin tid. Jeg ristet i beinene, prøvde å puste rolig og roe ned, men med Dansk gammel, kjedelig musikk, flate veier og når man er så kvalm at man spyr nesten med en gang man åpner munnen, funket det mer enn dårlig.   
  Utrolig nok overlevde jeg turen, og når jeg så Jyske Bank Boxen var jeg helt i hundre.
  Jeg så kun 4 jenter utenfor arenaen, og jeg krysset fingrene for at det var Lisa (dansk belieber, @BieberParade). Som de fleste vet, er jeg sinnsyk sjenert når det gjelder folk jeg ikke kjenner, og siden det var så tidlig gadd ikke pappa å bli med ut av bilen, så jeg ble sittende en liten stund. Etterhvert fant jeg ut at jeg burde gå til dem, for å se om det var Lisa, og med tanke på at Justin ganske sikkert var rett innenfor dørene, gjorde valget lettere. 
  Jeg gikk saaakte ut av bilen og bortover til jentene (det var sykt langt fra parkeringen, tro det eller ei), i starten trodde jeg det var Lisa, men når jeg kom nærmere fant jeg ut at det ikke var henne. Jeg sto litt for meg selv en stund, og etterhvert spurte den ene jenta om jeg hadde fått nummer på hånda. Nummer? Nummer til hva? tenkte jeg, og hun forklarte at de som kom først fikk nummer på hånda, så de kom seg fortere inn, og jeg fikk nummer 21. 


  
  Etter en liten stund spurte hun ene (spurte aldri om navnet hennes) + Melak (en annen dansk belieber) om jeg ville bli med til det andre 'senteret' ved siden av Jyske Bank Boxen for å kjøpe noe å drikke, så jeg ble med. Jeg gikk der å hørte på de bable om alt mulig på dansk, uten å tørre å si så mye. MEN jeg ble litt sånn halvt flink i dansk etter en stund. Skal si det påvirker å sitte blandt dansker i 4 timer, hahhahah, døde. 


   

  Rundt 13.00/14.00 hadde Lisa kommet tilbake fra TV-greiene hun var på, og det første hun sa var ''ANN CATHRIN'' og ga meg en klem. Hun sa det på dansk, hahha, utrolig søtt! :- D
  Vi snakket bittelitt, også måtte hun gå til noen andre. (twitterkjendis, sa du?) 
  Jeg ble etterhvert sittendes alene på en stein utenfor arenaen, mens de andre øvde til flashmob, og det så Lisa. Hun og resten av folka ville ofc at jeg skulle være med, og jeg suger til å danse, så jeg takket nei. Hjalp det? nada... Lisaa satte seg ned ved siden av meg, og sa alt hun kunne for å overtale meg, og etter litt kom resten av gjengen. Plutselig kom jeg på at dem skulle møte Justin, og at jeg skulle se han live, så jeg begynte å gråte. Lisa tok rundt meg og bare ''aaaw, hvorfor gråter du?'' og jeg bare ''jeg... skal... se.. Justin.. It's just that'' jeg klarte selvfølgelig å blande norsk og engelsk, så det hørtes dumt ut, og noen av guttebeliebersene spurte om hva det var, så Jannie sa jeg skulle møte Justin, og alle bare ''AW, HAR HUN MEET AND GREETS???'' og jeg ristet på hodet med Lisa sa ''hun skal se Justin, sånn som du'' også så hun på Nicklas. Jeg døde litt sånn innvendig, følte meg sykt dum og følte meg enda værre når jeg fant ut at de smilte til meg, fordi dem syntes synd på meg. lol,k. 
  Men etterhvert fikk jeg tørket vekk tårene, og jeg ble med bort til dansen. Katja og flere danske beliebers kom bort å lurte på om det gikk bra med meg og sånn, SØTE, SØTE mennesker! nuuh.
  jaja, jeje. :)
  (mens vi øvde filmet danske TV, FLAUT!) 
  

  Etter litt misslykket øving, var det ingenting som skjedde. Jeg tror vi var til sammen rundt 25-30 stk på arenanen, og de danske som var der begynte å bli ganske slitene. De satte seg ned i ring for å spise, vi snakket, og noen la seg i soveposene sine for å sove. Det var ganske behagelig å sitte der å se opp på den blå himmelen, mens vinden smått blåste håret vekk fra fjeset mitt. Tenkte på alt og ingenting, aaah. 


  (jeg ser så sykt fucka ut på alle bildene, derfor overredigert)

  Klokken nermet seg 15.00 og pappa ringte fra bilen og sa jeg måtte komme å spise, fordi han hadde kjøpt mat. Haha..huff.. Jeg gikk hele den lange veien bort til bilen, spise et ... polarbrød? og gikk tilbake. Jeg fikk med meg pappa, så jeg fikk kjøpt meg merchandise, og etter det gikk vi bak arenaen så han kunne ta bilde av meg ved turnebussene. 
  Når vi var halvveis framme, begynte folk å skrike som et helvette og noen begynte å løpe. Jeg gikk fortere, og fortere, og når jeg kom bak dit hadde det nettopp kommet en ny turnebuss. Det kom ingen kjente ut av bussen, men folk skreik hele tiden.
  MEN etter en liten stund kommer lille, søte Kenny,  som er livvakten til Justin, ut ifra bygget, og gjett hvem som sto i døra å smilte? JUSTIN! Først trodde jeg ikke på det, men omg. det var han. åhhh,djnfdajbfkbhdasgfbsa.
  Jeg fikk akkurat tatt et bilde av Kenny, men det ble ganske dårlig. -Flaks i uflaks!
  ^


  Kennyy! og rett før det der var han JB i døra. ååeh :(


  
  SÅ var klokken blitt 16.00, og det var på tide med flashmob. Jeg prøvde meg en gang, men siden jeg ikke kunne dansen, og jeg hadde et 'møtested' med pappa, gikk jeg unna etter den ene gangen. I starten var flashmobben sinnsykt kjedelig, men når det kom flere med, og de gikk igjennom dansen et par ganger, ble det A-W-E-S-O-M-E!

  Etter flashmob'n stilte jeg og pappa oss i kø, og etter en liten stund begynte folk å hyle noe sinnsyk. Jeg skjønte ingenting, men når folk begynte å løpe etter en hvit limousin skjønte jeg hva som skjedde. Jeg trodde så klart det var Justin, så jeg løp opp på den ene steinen og knipset bilder som bare f*. Så fant jeg ut at bilen kom mot der vi sto i køa, så jeg løp tilbake til pappa. På veien ble jeg løpt på av 4(?) jenter, crazy!, men jeg kom meg levende tilbake. Det eneste som var et minus var at det var kun sjåfør inne i limousinen, HAHAHA! fail. 
  Hvis jeg skal ramse opp det som skjedde i mellom alt dette;
  Jeg møtte masse folk, jeg kjøpte meg plakat, t-skjorte, light wand, turnèbok, det var MASSE TVteam der, jeg satt loner, jeg hørte på litt for mye dansk, MANGE blogglesere (cyrusbieberfan) kom bort å sa hei, jeg hadde det jævli (no comment) og ja , masse småting.  

  Så var klokken blitt 17.00 og dørene skull åpnes. Jeg var inne ganske tidlig, og det gikk greit for seg. 
  Det første jeg møtte når jeg kom inn var to søte jenter som leser cyrusbieberfan (møtte de før på dagen også), og de sa hei, jeg sa hei, og vi fant plassene våres. (haha, viktig, jeg vet! men jeg syntes det var så utrolig søtt :))

  SÅ var det tid for konsert!


  Før konserten startet

  Bluey Robinson som varmet opp! Digger han :- D


  Nedtelling til konserten!


  OG KONSERTEN ER I GANG!


  My friends say I'm a fool to think that your the one for me, I guess I'm just a sucker for love. ... Love me, love me, say that you love me, fool me, fool me, oh hoow you do me, kiss me, kiss me -say that you miss me, tell me what I wanna hear; Tell me you LOVE ME  Jeg. elsker. det. bilde. her! ^


  One Less Lonely Girl<3 Alberte :- D


  Down To Earth.. :'I <3


  Kenny, haha. DIGGER HAN!

  ''Isn't this my stage?''


  And the concert is finished. 

   KONSERTVIDEOENE <- Trykk


  Jeg skal gjøre det kort:
  Justin er helt utrolig live, han danser som en gud og har stemmen til en engel. Hele opplegget var perfekt, og publikum var crazy! (alle inne i hallen trampet, så setene og hele gulvet ristet og vaiet frem og tilbake. ekkelt!)
  Jeg skulle veldig gjerne ha opplevd det hele på nytt, bare at jeg satt nærmere scena, og så Justin face to face. Men det var en herlig, herlig opplevelse! :)


  Tired. Sad. Lucky. Happy. alt på en gang. Jævla fucka tryne.

  
  Etter konserten tok vi bilder ved limousinen, og jeg sov hele veien tilbake til hotellet. (stakkars pappa, som måtte sitte der alene å kjøre bil, haha :()
  MEN når vi kom tilbake til hotellet møtte jeg masse søtiser.  
  ''MØTTE DU HAN?'', ''Hvordan hadde du det?'', ''fortell meg ALT, NÅ!'', ''Neei, møtte du han ikke? det var jo DU som skulle møte han.. :( '' og 1342351545 andre meldinger. Det betyr så utrolig mye at det er så mange som synes jeg forjtener å møte Justin. Det varmer sånn sykt. Men .. hva har jeg gjort som fortjener det mer? tell me, because I really wanna know. Det eneste jeg har gjort er å være der for JB, siden starten. Jeg er der alltid, og jeg støtter han fullt ut! Men det er jo flere som gjør det og? :( 

  I hvertfall så hadde jeg en superherlig dag, om du ser bort ifra noe annet som skjedde, som gjorde dagen dritt...
  Men ja .. jeg fikk i hvertfall se noen smile, I guess that is what matters?

  Skal gjennoppleves, forhåpentligvis med verdensbeste Stine Anette, (og Hedda!) hihi!
  DREAM BIG. Never Say Never. B.I.E.B.E.R (believe in everything, because everything's reachable) :- )
  Justin Drew Bieber, my amazing big brother. I'm proud of you! 

 • 6

  Dag 1 <-


   31. Mars 2011

  FORRESTEN, INNLEGGENE BLIR SINNSYKT TEITE OG 'HOPPEOVERTING' MEN DET ER FORDI JEG IKKE HUSKER ABSOLUTT ALT.

   
  Dag nummer to startet med en veldig tidlig morgen på båten, fordi jeg måtte veksle penger for å kjøpe ting på konserten, høhø.

  Også var man i Danmark daaa.  Hva annet er det å gjøre enn å ta masse stygge bilder av seg selv? 
  Regn,regn,regn,regn.


  Første stopp = Fredrikshavn :- )

  Andre stopp = frokost. Unormalt mye, og veldig unormal mat i seg selv, om jeg skal få si det.


  Neste stopp = Randers, hvor hotellet lå. Midt i 'nowhere', som Justin ville ha sagt det.

  Jeg elsker Scandic hotels! Rent, passe stort og internett på rommet! 

  Etter at vi kom på hotellet ble det noen timer hvor vi slappet av, siden alle var veldig trøtte, men etter ikke så lenge ble det en liten tur ned til sentrum. Selvfølgelig begynte det å regne AKKURAT idet vi gikk ut, og sentrum var dødt. Wiiii.
  Men heldigvis fant vi et 'kjøpesenter' som lignet på Coop Obs, hvor vi kunne slå ly, og det var egentlig helt ok. Jeg fant en parfyme, ofc., og den kostet bare 100 kr. OH MY GOD LIKSOOOMMMMM :p 

  Etter 'shoppingturen' ble det middag, fysja. :( 
  Pappa fant igjen drømmeresturanten sin, som forsivdt serverer sinnsykt god mat. MEN det som er teit er at når vi var der for 4 år siden fikk jeg kanksje dobbelt så stor porsjon som det her, og av denne porsonen spiste jeg kun halve. GJETT om det var mye mat i søppelsekken?! Synes de kunne ha halvert porsonene, siden de SER hvor mye som blir kastet. Tenk på hvor mange måltider de kunne hatt ekstra om folk ikke hadde kastet fordi det ble for mye. Sykt! 


  Turen gikk så hjem, og jeg oppdaget noe herlig: Vi hadde rom i 1. etasje, men utrolig fin utsikt!

  ^ JB t-skjorta jeg lagde til konserten

  Og det aller siste jeg gjorde var å finne fram alt jeg måtte huske til morgendagen. Jakke, tskjorte, singlet, bukse, undertøy, billetter, armbånd, legitimasjon, bieberfever-medlemsskapskortet, soviro (tilfelle konserten ble alt for høy), lappomade, tusj, smykke, minnebrikke + kamera! 

   

 • 3

  30. Mars 2011

  Siden det er så mange bilder og videoer fra konserten, deler jeg opp hele turen i flere deler. 


  På vei til Oslo

  Boardingkort, heha!


  Møkkete vindu på lugaren sa du? Ihvertfall så var det fin utsikt og sinnsyk nydelig vær!
  Jeg liker ikke å 'kjøre' båt fra før av, så titanicstemningen med is i vannet hjalp ikke akkurat så mye. Men vi hadde null bølger hele veien til Danmark, så båtturen gikk greit :- D


  Når vi var på båten gjorde vi egentlig ikke noe spesielt. Var gikk på taxfree'ene, spiste middag og senere på kvelden var vi på baren og hørte på en ellerannen dude som sang. Pretty boring, I think. Men kelneren lagde en drink til meg, det var litt fancy!


  (Snu på hodet)

  Etter drinken var det natta for min del, både fordi jeg visste vi måtte opp tidlig neste morgen, og at jeg kom ikke til å få sove natt til konserten. (rart jeg faktisk fikk sove) 

  Dag 2 kommer senere i kveld eller i morgen!

  -Har du vært på båttur i det siste? Når? 

 • 2

  Dag 9- Noe du gleder deg til, og hvorfor.

  Det er kanskje ikke så vanskelig å finne noe jeg gleder meg til akkurat nå, fordi om under to uker skal stikker jeg til Danmark på Justin Bieber konsert! (mye Bieber på bloggen min nå, ehe)
  Jeg skal se gutten jeg har fulgt nesten siden han så sånn ut: 

  Jeg reiser Onsdag neste uke, er på hotellet/i det området hele torsdag, og tidlig på fredag morgen drar jeg til konsertarenaen og venter der til konserten starter. (altså ja.. 12 timer? haha HEII) også er det konsert. 
  Konserten skal være på Jyske Bank Boxen i Herning, Danmark, hvor det ser sånn ut:
  Jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg, og hvor sykt jeg gruer meg. Gruer meg, hvorfor det? Jo, fordi jeg vet det kommer til å bli en sterk opplevelse, og det kommer til å bringe tilbake mange minner.  -Noe du gleder deg til? :)

 • 8

  Dag 8- Hva gjorde du i går?  outfit'n, haha. Blitt glad i det skjørtet, actually :(

  Det her var bare en liten del av folkene som sto utenfor. Inne var det STAPPfullt!
  Perfekt plass og utsikt til den røde løperen :)

  Samrin vant billett til meg, og jeg vant to konkurranser selv. (forklarer nederst i innlegget) jeg satt på rad 1, og det var helt perfekt, fordi da slapp jeg å se ting rundt skjermen, og 3D opplevelsen ble enda bedre!
  Sunnivasøti :) jeg tok på skjerfet hennes, og det har Justin tatt på. Kuuuuuult


  Ida Andrea og Vicy :)


  (ser helt forferdelig ut her, iknow. Sunniva, Elise, Marie, Melissa, Ida, Victoria, Ida Andrea<3)


  NRJ dude og UIP dude :) + 4 goodieeeebags


  Det er kun 1000 purpleglasses i Norge, og Norge er det eneste landet utenom Amerika som har fått purpleglasses. ALLE på før-premieren fikk purpleglasses og resten blir delt ut til kinoer, og der skal de bli loddet ut. Blogger har også fått 10 par hver til konkurranser, og bloggen min er en av de som har fått det. AWESOME! 
  Vinn NSN t-skjorte eller Purpleglasses her: http://cyrusbieberfan.blogg.no/1300470021_vil_du_vinne_3d_brill.html
  Vi fikk også NSN poster, og den er MEGA. 70x100cm

  Okei, 06.00 lørdag 19. Mars våknet jeg av at jeg hadde sommerfugler i magen. Jeg var så spent at jeg var på vei til å kaste opp, men fikk dusja, fikset meg og vi dro til Oslo. Hele veien satt jeg å rista i beina og sa ''faaaaaaader'' fordi jeg var så kvalm. looool.. 
  Men hvertfall så skulle vi møte 11.30 på saga kino for å hente billetter (Samrin hadde vunnet bilett til meg, men jeg fikk to billetter til av samme konkurranse.), og når jeg var på vei mot billettbordet, hørte jeg ''ANN CATHRIN'' og der sto Sunniva, Elise, Melissa, Marie og Ida. Jeg fikk klemmer før jeg hentet billettene, og etter det ble jeg med Elise og Sunniva ut for å ta bilder ved den store vegg-plakattingen av JB. (har ikke fått bildene enda) Etter det gjorde jeg ikke noe annet enn å snakke med folka og stå ved den røde løperen.

  ca. 12.30 åpnet de kinosalen, og det vi møtte rett før døra var plakater og purpleglasses! når jeg hadde satt meg hørte jeg folk bak meg rope navnet mitt, og det var først og fremst Ida Andrea og Victoria, som satt to rader bak meg, som tok kontakt. Når vi tok bilder med purpleglasses kom plutselig hele gjengen, og stemningen var på topp!  
  Filmen: http://cyrusbieberfan.blogg.no/1300572043_film_anmeldelse_never.html

  Jeg hadde en kjempeherlig dag, og møtte mange fantastiske blogglesere/twittervenner/facebookvenner. Var såklart noen jeg ikke rakk å møte også, men de får vi treffe en annen gang. 

  (Når jeg kom hjem og sjekket mailen min, hadde jeg fått mail av Sami fra MTV ca. 07.00 om at jeg hadde vunnet 2 billetter til før-premieren pga. historien min, men det hadde jo ikke jeg rukket å sett før jeg dro, men heldigvis ga han de til noen andre, sånn at jeg ikke hadde gjort at to plasser ble ståendes ledige. Ganske kult å vite at man har vunnet, to be honest :-D)

  Skal garantert se filmen igjen! 
  Skal du se Never Say Never? (premiere 23.mars)

 • 0

  Okay, jeg er overglad atm. 
  Jeg kom hjem fra skolen sinnsykt irritert pga. noe internettgreier, og møter denne beskjeden:
  Hei kjære Bieber-venner! Vi har litt av en overraskelse til dere!!! Vi har noen få billetter igjen til førpremieren på Saga kino i morgen kl 12.00, som vi deler ut til noen av dere her inne. Skriv et innlegg i denne tråden om hvorfor nettopp DU fortjener å se filmen i morgen, og hvor mange billetter du ønsker til deg og dine venner! 

  Det jeg ikke visste var at Samrin hadde skrevet til folkene: 
  jeg har lyst til å gi billetten til ei veldig god venninne. hun har likt justin bieber LENGE, siden 2007 - og det var faktisk hu som fikk meg interessert i musikken hans. ikke bare meg, men hun har også påvirket mange andre! jeg dro for å kjøpe billetter til oss begge, men manglet 20 kroner som gjorde til at jeg ikke fikk tak i billetter til henne. hun har også deltatt i alle konkurranser, men aldri vunnet. brukt masse penger på å ringe NRJ, men aldri vunnet. jeg syns hun fortjener dette så inderlig, hun begynte til og med å gråte da hun ikke fikk tak i, så faren måtte trøste henne. det sier litt om hvor blodfan hun er! PLEASE

  Og like etter fikk jeg en veggmelding på facebook:
  JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG, JEG VANT BILLETT TIL DEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Skulle veldig gjerne ha hatt det jeg skrev til Samrin rett etter på facebook chatten, fordi jeg husker bare at jeg skalv og begynte å gråte. Hahahaha, overlykkelig!
  Så i morgen skal jeg til Oslo på før-premieren sammen med Samrin for å se Never Say Never 3D, og jeg gleder meg. Wish me good luck! :- )

 • 12
  Naturfag<3<3<3<3<3<3.....

  Men nå skal jeg være seriøs. Drømmeprinsen min er den søteste på jord! Kunne ikke fått en bedre date enn han her :-)

  Men nå skal jeg legge meg :) med ett stk. lykkelig smil! Go´natt. 

  -Har du MacBook?

 • 10  svaret er NEI!

  Jeg har virkelig forelska meg i han her. Øynene, personligheten, stemmen, stilen, hvordan han elsker fansen sin, everything!

  Jeg har en god følelse på at han kommer til Norge en dag, siden han allerede var i Tyskland for 2 uker siden (ca).
  Dessuten, i'm going to meet him anyway ;)


  -Ann Cathrin

 • 2

  På konserten Justin Bieber hadde i Wembley, London, brakk han foten da han skulle på scena og synge avluttnings sangen '' ONE TIME ''.

  Han skrev han snubla over noe da han skulle opp på scena, men måtte fortsette.


  Han danset med brukket fot, tenk på det!
  Her er noen videoer;  Her er han på vei av scena etter konserten ;


  offa. God bedring (L)


  -Ann Cathrin

 • 2

  Justin Bieber <3 elsker den duuden!

  - Ann Cathrin
 • 2

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)