OSLO (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

OSLO


Mange vil nok si at det er stressende å være i en storby, men jeg derimot, jeg vet ikke om noe mer behagelig enn å tusle rundt i de folkefylte gatene. Det er noe spesielt over det hele, som gjør at jeg trives så utrolig mye bedre i by enn på bygda. På bygda er det mørkt over alt når det er kveld og natt, det er stille, og når man først er ute - blir man lagt merke til. De fleste vet hvem alle er, og man får ikke gjort noe uten at andre kommenterer det. 

I byen blir man mer "en av mengden". Man blir kanskje lagt merke til, men det er så mange andre rundt at man selv ikke tenker noe over det. Man flytter inn i sin egen lille boble av tanker, og man kan være seg selv uten å tenke på at noen andre skal kommentere det - for i en by finnes alle type mennesker. 

Storbyene er også der noen av mine beste venner bor, og på mandag fikk jeg endelig treffe noen av dem igjen! Først møtte jeg Christian, og vi gikk en runde på Oslo City og operaen, før jeg møtte min kjære venninne Rikke. Med Rikke ble det selvfølgelig mat på olivia, og vi skravlet oss så fort bort at vi så vidt rakk innom Zara, MAC og BikBok på vei tilbake til toget.  Men med litt tusling rundt i byen, en tur på operaen, shopping, mat på olivia og fantastiske mennesker - ble turen helt perfekt etter min smak. Det er nok ikke mange månedene før jeg blir byjente for godt! 

 • 12.09.2015 kl.19:26
  Så koselige bilder! Kunne faktisk ikke vært mer enig med deg, elsker storbylivet <3
  13.09.2015 kl.22:42
  så fine bilder, hørtes ut som en utrolig fin dag! :d  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta