Når det gode tar slutt (anncathrin) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Når det gode tar slutt

Å dra fra New York var noe av det vondeste jeg har vært med på. Det å stå opp å vite at man skal tilbake til gamle vaner og et sted man ikke trives på, da man er i et land man føler seg hjemme i - er rett og slett helt jævlig. Det ble også veldig mye venting, som gjorde at det ble mer tid til å tenke.

Etter å ha stått opp og pakket helt ferdig, satt vi i lobbyen på hotellet fra 13-17. På den tiden var jeg kun ute en kjapp tur for å kjøpe en leke til Chanel, og en kopp. Da taxien kom, var det rushtid og vi brukte sikkert 1,5 - 2 timer fra Paramount Hotel til JFK. På JFK gikk sikkerhetskontrollen lekende lett, og der satt vi ganske lenge før vi endelig kunne gå ombord i flyet.

Da vi lettet begynte jeg jo så klart å gråte, og alt var egentlig bare veldig irriterende. De to som satt foran snakket HELE turen på over 6 timer, og gutten bak kastet opp. Matlysten var på bunn, og egentlig angrer jeg på at jeg ikke bare ble igjen! haha. Vi landet i Norge nøyaktig 10:54, til sol og fint vær. Selv om det var kjipt å komme hjem, ventet en god og kosete pus hjemme! Var hvertfall godt å se henne, og godt å se at hun har blitt godt passet på av Marthe den siste uken :- )
Selv om denne fine turen er over, er det definitivt ikke siste gangen jeg setter føttene mine på amerikansk jord! • 02.04.2015 kl.01:19
  Fin blogg! Ta gjerne en titt innom min blogg.
  02.04.2015 kl.01:20
  Ååh, fine bilder :-)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta