Day 6 - Check (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Day 6 - Check

Dagen i dag har både vært trist og bra. Fikk kjøpt inn siste rest og gikk bare litt rundt på TS i dag, før vi satte oss ned å spiste cupcakes på en kakebutikk. Deretter ble det noen flere butikker, før vi bestemte oss for å dra tilbake på hotellet for å slappe av en liten stund. 

Dagens middag ble spist på Red Lobster, og gud bedre så god mat! Brød og cæsarsalat ble servert til forrett, og til hovedrett spiste jeg noe kalt Seaside Shrimp trio. Dette var reker tilberedt på tre forskjellige måter. Hvitløksmarinert, kremete og gratinert, og innbakt scampi. Bør prøves!

Tilbake på hotellet igjen var jeg både mett, trøtt og alt var ekstremt følelsesladd. I tillegg gikk det opp for meg at jeg faktisk drar hjem i morgen, da jeg skulle gi hadekos til storebror. Det er så uvirkelig. Drømmen min om å dra til USA har blitt sann, og jeg har fått opplevd så utrolig mye. Jeg føler meg som en helt annen person her, og jeg føler jeg kan være meg selv uten å nøle. Det å måtte dra hjem igjen til Brumunddal kommer til å bli en nedtur, bokstavelig talt. Har alltid sagt at USA er mitt land, og etter denne turen er jeg fortsatt sikker på at det er her jeg hører hjemme. 


  • 31.03.2015 kl.09:13
    Kjempe fine bilder :)    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta