Day 5 - Check (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Day 5 - Check

Lokal tid: 00:55

Det her har virkelig vært en av de beste dagene her nede. Våknet av solstrålene som tittet inn gjennom vinduet, og så rett opp på en knallblå himmel. Det kunne jo ikke bli annet enn perfekt å dra opp i Top of the rock på rockefeller i dette været! Kjøpte sun&stars-billett (du kan besøke top of the rock observation deck 2 ganger på en dag), så første visitt på toppen var vel rundt 13:30. Først gikk vi en del rundt på senteret for å slå av litt tid, deretter ble vi stående i en kø til heis #1, før vi kom opp til sikkerhetssjekk. Her var det samme prosedyre som i en sikkerhetssjekk på flyplassen, bare at det tok litt kortere tid. De scannet vesker, elektronikk etc., så måtte vi gå gjennom en scanner - før vi ble tatt bilde av og sendt videre til et venterom. Der ble vi stående en stund, før vi ble ledet inn til en ny kø som tok oss opp til 67. etasje! Har aldri sett noe finere hele mitt liv, ikke en gang høsbjørtoppen kan sammenlignes med det her! Det var rett og slett helt uvirkelig. 

Etter en del titting og etter å ha tatt en del bilder, gikk turen videre til Central Park - også det perfekte stedet til finværet! Her så vi både fulger, skilpadde og ekorn, i tillegg til masse folk så klart. Var mange ute på tur, men det var også en del folk på skøytebanen. Forresten så vi også på skøyteløperne ved Rockefeller, og jeg trodde jeg skulle le meg ihjel. Først var det en liten gutt som sikkert var på isen for første gang, og han gikk i stedet for å skøyte stakkar. Falt mer enn han sto, og kom seg nesten ikke opp. Det morsomste var da en annen mann kom mot han, gikk halvveis ned i spagaten og senere lå han å spraket på isen - HAHAHA, for et syn! Ler enda. Bambi på glattisen deluxe edition. Tiden går utrolig fort når man går rundt i New York. Etter en visitt innom Abercrombie&Fitch, Nike Store og Apple-Store(?), Top of the rock og Central park, var allerede klokken blitt 18:00, og da gikk turen til Friday's. Bestilte innbakt scampi, og heiv i oss maten for å rekke Top of the rock #2 i solnedgangen.

Gang #2 i Top of the rock gikk mye raskere på vei opp, og heldigvis rakk vi å se solnedgangen! Rakk ikke å ta så mange bilder, men å se det med egne øyne er like viktig og like fint som å fange det på kamera. Bildet rett under har en snev av siste "solnedgangs-rest" til høyre, men uansett tror jeg alle bildene snakker for seg selv. Har du sett noe så fint? Fly på himmelen, Empire State Building, Brooklyn Birdge, Times Square og hele New York City. 


Parfyme - Abercrombie&Fitch | Hettegenser - Top of The Rock | Genser - GAP | Deksel - Top of The Rock   • 30.03.2015 kl.14:25
    Så fine bilder :)    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta