Day 4 - Check (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Day 4 - Check

I dag, 28. mars, var det 28-årsjubileum på Disney Store, og det måtte selvfølgelig feires! Med på kjøpet ble det bursdagshatt og mikkemus-ører til de aller første. Disney Store er en butikk man MÅ inn i da man er i New York. Ikke nødvendigvis fordi det er superfancy, men fordi alle vil kjenne igjen noe der - og det er et helt ekstremt utvalg. Som sagt før, er det også veldig billig der, i forhold til i norske lekebutikker! 

Dagen startet forsåvidt med shopping, og det var planer om en rolig dag. Den rolige dagen endte med 2 timer inne på Forver 21, og noen få innkjøp. 

Etter shopping, bestemte vi oss for å dra på Madame Tussauds. Noen sier det er oppskrytt, men jeg vil si at det er en fin opplevelse som er verdt både tiden og pengene. Det var en del folk, men man trengte ikke å stå lenge å vente for å kunne ta bilde av seg selv med en stjerne. I tillegg til voksdukker, fikk vi se en film i 4D. Ante fred og ingen fare, og plutselig står vannspruten midt i trynet. Skremmende, men gøy! 

En liten svipptur oppom hotellet for å hvile, ble etterfulgt av en bedre, sunnere middag på John's Restaurant (igjen). I dag spiste jeg kalkunbryst og brokoli, på en seng av hvitvin. Maten på denne restauranten er virkelig god! 


Til slutt måtte jeg prøve å få et bilde MED Matthew Morrison, og ikke bare AV. Møtte opp rett før showet var ferdig, og etter en times venting kom han endelig ut! Fikk bilde med han, og autografen på mobildekselet. Fikk også bilde med så og si alle som er med i Finding Neverland, som Kelly Grammer etc. 

  • 29.03.2015 kl.09:13
    Så fine bilder :)    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta