Day 2 - Check (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Day 2 - Check

Lokal tid: 0032

Til frokost i dag ble det Egg & Ham Bagel fra hotellet, og det var godt - men en smule for mektig til å være frokost. Videre gikk turen til Macy's, noe de fleste skryter av. Helt ærlig vil jeg si at det er ekstremt overvurdert og oppskrytt, da det er rotete, stort og faktisk ganske dyrt mange steder. Det var jo mye der, men enten var det for dyrt - ellerså var det ikke fint nok til å brukes penger på. Men det er jo så klart smak og behag :) 

Etter Macy's kom høydepunktet, eller hvertfall en av mine aller største jentedrømmer; Å handle på Victoria's Secret. Her var det fint både inne og utenpå, og jeg møtte kun hyggelige mennesker der. Kvinnen som hjalp meg, målte fort ut BH-størrelsen min, og ut fra det fikk jeg endelig kjøpt med meg en VS-BH! (bilde av innkjøp nederst.)

Empire State Building er så og si naboen til VS, og det er rart å stå å se opp på en så svær bygning, som er så populær. Tror ikke helt det synker inn med en gang, for det er så vakkert og fint i den byen her - at jeg kunne grått av glede resten av kvelden! 

Lunsj/middag ble spist på 5 Boro Burger, og jeg valgte Chicken Quesedillas og lemonade. Alt for god mat, og drar gjerne hit igjen! 


På tur tilbake til hotellet etter handleturen

Og hvem sa vel at Ann Cathrin sin kjendisjakt var over? Det er den ikke. I dag gikk jeg ned igjen til stedet det kom ut skuespillere på i går, og så fort jeg var der kom det to nye rett etter hverandre! Den lille gutten på bilde under var supersøt og spurte om vi skulle ta bilde sammen (noe jeg gjorde), men bildene i dag ble så dårlige at de burde blitt sensurert, haha.. Uansett hvor unge eller gamle de er, er det fortsatt like gøy hver gang! Hvis noen har tips til å kurere fangirling, tar jeg gjerne i mot! 


Handling ble det tid til i dag, og favorittbutikken hittil er uten tvil Forever 21, i tillegg til VS! Greie priser og utrolig fine klær! (VS er dyrt)


Blå skjorte - Forever 21 | BH - Victoria's Secret | Fotoalbum til Polaroid - Urban Outfitters | Kompaktpudder - MAC | Legofiguren fra i går

   • 27.03.2015 kl.08:23
    så fine bilder :)    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta