Day 1 - Check (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Day 1 - Check

Lokal tid: 01:07


At man kan bli så overbevist om at en by er så fantastisk på kun en dag, er helt utrolig. Dagen startet bra på hotellet, da storebror kom på besøk. Videre ble det frokost/lusnj på Satya Eastern Kitchen, hvor vi fikk omelett med dagens "topping", sammen med stekte potetbåter og et utrolig godt, grovt brød. Billig, godt og det beste er vel at dineren ligger i samme bygg som hotellet! (Legg merke til hvor sinnsykt fint hotellet er)Etter litt mat begynte omvisningen i byen, slik at jeg skulle få se litt av alt - forså gå tilbake senere der jeg likte meg best. Først ut var Time Square, og det er faktisk helt likt som man ser på film/tv/bilder. Uvirkelig, men sant. På Time Square er det også en egen Disneybutikk, og er man født i den generasjonen jeg er født i - er det ikke annet enn superkoselig, og ikke minst morsomt, å kunne se høye vegger fylt opp av barndomsminner. Lekene er også utrolig billige i USA i forhold til i Norge. Du kan få en dukke til 100kr, som kanskje hadde kostet mot 4-500 i Norge. Godt noen tar vare på barna! Etter Time Square gikk vi i forskjellige gater og butikker, og endte etterhvert opp ved 5th Ave. Her var det fint, men det var også mange dyre butikker siden det er i turist-strøket. Klarte å holde lommeboken lukket for dagen, og brukte derfor heller tid på å ta masse bilder av den fantastiske byen! (Hvis vi ser bort i fra at jeg lagde min egen legofigur! Kommer bilde senere)Når jeg våknet i dag tidlig var det sol og blå himmel, og da vi gikk ut ble det etterhvert overskyet. Når vi nesten var i enden av 5th Ave begynte det så klart å regne, så da gikk turen tilbake til hotellet for å slappe litt av, før vi spiste mat på restauranten til hotellet. (Det er alltid live DJ i resepsjonen på hotellet, noe dere kan se under. Det er også en mørk, koselig og kanskje litt "nattliv"-følelse over det hele).

Til mat ble det "Organic Salmon", som var laks på en seng av poteter og forskjellige løker, med en slags rotsaus på toppen.Når man først er i New York kan man jo utnytte enhver sjanse til å oppleve ting flest mulig ganger, så allerede i dag ble det besøk på Time Sqare på kveldstid også. Time Square må oppleves av enhver person, for lysene, folkemengden og atmosfæren kan absolutt ikke beskrives. Her blir det nok flere kveldsturer i løpet av turen!
Er man turist, så er man turist. 

På vei tilbake til hotellet som ligger noen få meter fra Time Square, ble vi plutselig stoppet av en liten folkemengde. Det viste seg at showet "Finding Neverland" var over, og noen av skuespillerne var på vei ut i biler. Først kom Matthew Morrison, fra Glee, ut, og senere kom en frue kalt Laura Michelle Kelly. Laura var utrolig hyggelig! Hun brukte god tid til å snakke med hver enkelt og stresset ikke i heletatt. Hun strakk fram hånda og spurte "Hey! What's your name?" og virket supersøt! Fikk bilde med henne, og det er jo virkelig perfekt timing for en som aldri vokser fra fangirl-alderen. Ble utrolig stygt, men kjendis er kjendis!   • 26.03.2015 kl.09:32
    kjempe fine bilder :)    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta