I morgen skjer det! (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

I morgen skjer det!Alle har en drøm her i livet, har vi ikke? Min har alltid vært å sette føttene mine på amerikansk jord, og i morgen skjer det! Jeg vet ikke helt hva jeg føler egentlig, det er en blanding av alt. Jeg er nervøs for flyturen, og vet ikke om jeg skal gråte eller le fordi jeg er så spent. Det største spørsmålet er vel egentlig om New York vil stå til forventningene eller ikke. Man danner seg jo alltid et kanskje for urealistisk, perfekt bilde av ting som virker fjernt til vanlig. 

Uansett er kofferten nesten pakket helt ferdig, og kameraet er ladet opp. Morgendagens antrekk er klart, og passet er plassert trygt i veska. Før jeg drar har jeg både historieprøve og framlegg i kunsthistorie, i tillegg må jeg gjøre mitt beste å holde meg våken på flyet - slik at jeg ikke blir for hardt rammet av jetlag! Morgendagen blir nok litt i det mest spennende laget.
Gleder meg likevel til å se min kjære storebror igjen, og det er uvirkelig at jeg får oppleve byen sammen med han - og at jeg får se hans nye hjem! 
Krysser fingrene for at alt klaffer og at dette blir tidenes tur!  


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta