Believe Tour Part 1 (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Believe Tour Part 1

Mandag kveld satt jeg å snakket med ei på twitter. Vi begge syntes det var rart at ingen hadde vunnet M&G via BieberFever enda, og vi var på vei til å gi opp. Vi hadde sjekket Norske Beliebers, BieberFever, mailene våres og twitter, men enda var det ingen tegn til vinnere. Jeg lurte på om jeg skulle spare favorittantrekket til en av de andre konsertdagene i tilfelle jeg kom til å vinne onsdag eller torsdag, eller om jeg bare skulle go for it og bruke det på den første konserten. Rett etter jeg tweetet fikk jeg mail på mobilen og jeg sa "Åh, kan ikke folk slutte å sende meg mail nå som jeg ikke vinner." Det var når jeg åpnet den jeg møtte dette: 


Jeg leste den første linjen og hoppet bokstavelig talt ut av stolen før jeg begynte å hylgrine. Folkene i huset ble redde og lurte på hva faen som skjedde, og alt jeg sa var "JEG VANT. JEG SKAL MØTE JUSTIN". 

16. April 2013 dro vi inn til Oslo og tok taxi videre til Telenor Arena. På arenaen fant jeg frem til billettinformasjonen og fikk vite at vinnerlistene ikke var inne før 16:00, og da var klokken 15:00. Jeg tror det var den lengste timen i mitt liv, og 5 minutter føltes som 2 timer. Når listene endelig kom ble vi ført utenfor sperringene og ventet der en stund, før vakter fulgte oss til VIP-inngangen på Telenor. 

Etter å ha stått ute i kø en stund ble vi tatt inn, vi fikk armbånd og ble fulgt opp til 3. etasje, hvor vi ble møtt av et stort rom fylt med stoler og to storskjermer. Der ventet vi ganske lenge før folkene fra BieberFever kom for å gi informasjon. Det var to seksjoner, en for de som hadde kjøpt meet&greet, og en for de som hadde vunnet. De som hadde kjøpt fikk individuelt bilde med Justin, mens de som vant måtte finne flere å være med - fordi vi skulle nemlig være 6 stykker på hvert bilde! 

Mer basic informasjon som ble gitt var at vi ikke skulle gå rett på Justin å gi han en klem, men spørre først - hvis ikke ble det tatt som et overfall. Utenom det ble det informert om at gaver ble lagt på et gavebord som kom til å bli satt i klesrommet til Justin, at armbåndene våres kom til å bli klippet av (unødvendig spør du meg) og at vi ikke skulle kysse Bieber med mindre han kysset oss først. Vi fikk også et nummer som skulle bli brukt til utlodding senere! 

Mens vi ventet på at noe skulle skje kom Ryan inn og sa at han hadde en overraskelse om alle satt på plassene sine og holdt seg rolige. Overraskelsen var at ALLE skulle få møte Dan Kanter, Justins gitarist. Jeg som elsker gitarister mer enn noe annet ble overlykkelig, og the fact at jeg møtte han i fjor også og visste at han er en godklump gjorde alt enda bedre! Fikk klem, han spurte "How are you" og skrev en autograf til meg. Hyggeligere menneske skal man lete lenge etter! 

Etter vi hadde møtt Dan ble vi fulgt til et nytt rom, og der startet utloddingen. Mitt nummer var 398 og det viste seg at det var et lykkenummer! Jeg fikk ikke trommeskinnet til Justin eller hansken hans, men jeg fikk sølvskoen til ene danseren hans! (bildet kommer senere med alt det andre jeg har kjøpt og fått)

Rett etter utloddingen startet meet & greet og jeg var forbredt på at det skulle ta ganske lang tid siden vi var til slutt. Der tok jeg feil. Med en gang de startet gikk køen i ett uten å stoppe, det var flyt i køen hele veien til Ryan og han spurte "Are you ready?" det eneste jeg klarte å si var "No" og jeg var så nervøs at han måtte roe oss litt ned med å si at vi bare skulle være "normale" og at det kom til å gå bra, og BAM SÅ BLE DET VÅR TUR TIL Å GÅ INN. 

Fra vi ble dyttet inn gikk alt så fort. En vakt plasserte oss rundt Justin, kameramannen sa "1,2", tok bildet og så var det over. Vaktene begynte å dytte oss ut igjen, men før jeg kom ut var jeg så heldig at Justin så meg rett inn i øynene (det var faktisk fullt mulig å se øynene hans gjennom solbrillene, heldigvis), og han smilte til meg. Det var ikke et overdrevent smil, eller et smil han smilte fordi han måtte. Det var et smil som viste at han var der, et smil som om han skjønte hva jeg hadde lyst til å si, og et smil som om han skjønte hva jeg følte. Det eneste jeg hadde tenkt til å si var "Thank You", men siden jeg ikke fikk sagt det var det siste smilet verdt mer enn noen ting. 

Jeg er også sjokkert over hvor feilfri gutten faktisk er. Hadde sett for meg at han hadde noen urenheter, eller i det minste et arr et eller annet sted på kroppen, men der tok jeg feil. Fjeset hans var helt glatt, leppene hans hadde perfekt størrelse og hele kroppen hans var gyllenbrun. Han var litt spinkel, men hadde fortsatt en markert og fin kropp. Han er muligens mellom 170 og 175 høy, siden jeg er 168 og hadde tykk såle på skoene.

Kan med hånda på hjertet si at det var verdt å vente i 6 år, og at det er deilig at jeg endelig har fått bekreftet at han er de jeg alltid trodde han var.  

Den 16. hadde jeg Golden Circle, altså de nest beste plassene i arenaen. Jeg var så sliten etter gråtingen og venting, i tillegg til at følelsene tok over, at jeg ikke var veldig gira på konserten. Jeg filmet masse og tok noen bilder, men det ble lite hopping og energi fra min side. Justin leverte bra som alltid, og det var en fantastisk opplevelse. Var også så heldig at jeg fikk dele det med Iselin og venninnene hennes! 

Ikke bare var jeg sliten, men når de begynte å vise gamle videoer fra Justin og den tiden jeg fant han begynte jeg såklart å gråte igjen. Og enda var jeg uvitende om at den neste dagen skulle bli enda bedre. 

DEL 2 KOMMER!

Still spørsmål i kommentarfeltet om dere lurer på noe.  • 21.04.2013 kl.02:07
  Åh så heldig du var som fikk møte han!!!! Jeg var på konserten hans den 16 og gråt hele konserten xD av glede da selvføgelig <3

  Jeg har en Justin blogg! Hadde blitt glad om du stakk innom den <3
  21.04.2013 kl.02:22
  Åh så heldig! Hadde vært veldig koselig hvis du tok en titt innom bloggen min og la igjen en kommentar kanskje? Om du orker da:) Kos deg videre!
  28.04.2013 kl.15:16
  Åh, jeg unner deg det av hele mitt hjerte.. Vis det er noen som virkelig har fortjent og møte han, er det deg! Det er ikke noe jeg bare sier, men jeg mener det! :) Haha, takket være deg så begynnte jeg faktisk og like Justin. <3 :D
  28.04.2013 kl.15:17
  Åh, jeg unner deg det av hele mitt hjerte.. Vis det er noen som virkelig har fortjent og møte han, er det deg! Det er ikke noe jeg bare sier, men jeg mener det! :) Haha, takket være deg så begynnte jeg faktisk og like Justin. <3 :D

  (meg på forrige kommentar, og.. )
  06.05.2013 kl.09:54
  Ååååh, savn! <3 Kommer part 2 snart? :-D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta