Bjørn Johan Muri med venner (anncathrin) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Bjørn Johan Muri med vennerI går fikk jeg endelig dra til Oslo Konserthus for å se Bjørn Johan igjen, og ikke overraskende var Osloturen mer enn verdt det! Dro hjemmefra ganske tidlig, og var i Oslo rundt 17:00, enda konserten startet 19:00. Fra tidligere erfaringer, har jeg funnet ut at det lønner seg å være tidlig ute, og nok en gang funket teorien min. Når jeg kommer inn i lokalet, er jeg så heldig at Bjørn Johan står der! Jeg har vel helt ærlig følt meg litt innpåsliten i det siste, i og med jeg skriver på facebookveggen, følger med på twitter og har møtt han noen ganger tideligere, så jeg gikk bare innover uten å si noe. Heldigvis smilte han og sa hei, og vi småsnakket littegrann før han måtte tilbake til øving (?). Ble ikke bilde, klem, autograf akkurat her, men han sa vi kunne fikse det etter konserten! Hadde gått hele dagen å tenk at jeg IKKE kom til å få møte han denne kvelden, så det var ganske betryggende (om jeg kan si det sånn) å høre at jeg skulle få møte han igjen senere. 

Konserten var helt super! Jeg har alltid hatt en greie for jazz, og Bjørn Johan er som skapt for å synge innenfor denne sjangeren. I tillegg beveger han seg mens han synger, så det blir ikke awkward  stirring eller slitsomt å se på, det flyter! Tiril Heide-Steen var også ganske flink, det eneste jeg har å pirke på er at hun sto altfor mye stille - men det er vel sånn det er noen ganger. Gjestesangeren Caroline og bandet ga også alt, og hele oppsetningen var imponerende. Synes synd på alle de som gikk glipp av denne opplevelsen. Just saying. 

Ja, også var konserten ferdig, og jeg skulle få møte Bjørni igjen. Jeg sto å venta litt før han kom bort, og jeg er aldri så lykkelig som da jeg er ved siden av han. Alt blir bra når jeg får holde rundt han, og når vi begynner å snakke og ta bilder, enda jeg er så nervøs at jeg enten driter meg ut eller snakker nervøst/svarer kort hver gang. I tillegg klarte jeg å bli stygg på hvert eneste bilde, men det får gå! Jeg hadde hvertfall en fin kveld, og håper ikke det blir lenge til neste gang!  • K"g
  09.11.2012 kl.22:42
  Misunnelig nå :)
  09.11.2012 kl.22:57
  Så koselig! Så bilde på facebooken til mamma også:)
  Inga
  11.11.2012 kl.12:47
  Åhh! Heldige deg :-)
  29.07.2013 kl.21:15
  Var der!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta