Justin Bieber i Norge - Min opplevelse dag 2 (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Justin Bieber i Norge - Min opplevelse dag 2

Dag 1

Det er enda flere detaljer og mange flere bilder. Bildene kommer på facebook en gang i fremtiden og mer detaljert har jeg ikke tid til å skrive nå - så spør om du lurer på noe! 

Onsdag. Kan med hånda på hjerte si at dette var den beste dagen i mitt liv, selv om jeg sto opp tidlig, spiste, var sjuk og sliten. Vi var hos Rikke og slappet av der til ca. 12. Etter det kom pappa og kjørte meg til EF så jeg fikk hentet billetten min. Der møtte jeg en kjempehyggelig mann som smilte fra øre til øre. Jeg skjønte ikke helt at det faktisk skjedde, så tror jeg sto å smilte som en idiot, men billetten fikk jeg! 

 

Etter å ha hentet billettene dro vi til sentralbanestasjonen, hvor vi ikke helt visste hvor vi skulle gjøre av oss. Det var enten operaen eller hotellet. Til slutt begynte vi å gå mot hotellet, og der var det satt opp gjerder foran et annet hotell, så vi stilte oss fremst, og Justin og Alfredo kom kjørende inn 4 meter foran meg! De kom dessverre ikke ut igjen, og folk dytta sykt mye, men rundt kvart på tre måtte vi gå for å rekke et intervju uansett, så det gikk vel greit til slutt.


Pappa er stolt fotograf av dette bilde

Intervjuet var ikke med hvem som helst, men med NBC - den amerikanske kanalen. En veldig koselig dame intervjuet oss, og etter første intervju ba hun oss plutselig om å gå opp til et annet sted og vente på et nytt intervju.

Vi ventet vel i 30-40 minutter før de kom, og de fulgte oss til hotellet. Ved hotellet var det vakter som dyttet vekk beliebers hele tiden, men vi fikk stå. Intervjueren kom ut, spurte om noe og gikk inn igjen 5 ganger, og vi ble mer og mer nervøse. Etter hvert rydder vaktene helt rundt oss så kun vi står ved gjerdene, og det er da vi ser at Scooter Braun står innenfor døra. De andre ser det og presser oss inn i gjerdene og gjør at det egentlig gjør sykt vondt, men så kommer Scooter ut, og han snakket kun rett til oss. Han sa at de hadde sett paraden vi lagde, fra andre siden av kloden, at vi hadde gjort en kjempejobb og mer jeg ikke husker. Han tar opp hendene, sier vi må være forsiktige og passe godt på de, og vi fikk billetter. Personlig av Scooter. Han ga oss klem og han tok bilde av oss med iPhonen min. Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde da heller, for var ikke noen hylgråting på meg - før det hadde gått 5 minutter. Da kom alt, og det kom ikke bare litt. Det kom hver gang jeg ga en tanke til Justin eller crewet, hver gang jeg så på bilde og hver gang jeg så på noen i det hele tatt. Det var en helt ubeskrivelig følelse.


Det er jeg som er den heldige og får kos av Scooter!

<3 Dreams do come true.  

Siden jeg hadde vunnet en konkurranse med billett fra før, ga jeg den bort, hvis noen lurte. 

Når alt hadde skjedd var vi vel helt ferdige, overlykkelige og så ut som noen rasshøl for å si det mildt, derfor dro vi på cafè, slappet av litt og fikset oss før vi tuslet ned til operaen hvor alt skulle foregå.

 Var utrolig redd for å ikke komme inn på operaen, men overgangen var ryddet, og det gikk fort siden vi hadde billetter. Vi kom helt ned på vip-plassene, nærmest scena og vi hadde fått kamera fra NBC i tillegg til at jeg fikk bruke speilrefleksen min. Ble mange bra bilder og videoer, og masse fine minner. Justin sang Baby, All Around The World, As Long As You Love Me, Be Alright, Never Let You Go og Boyfriend, om jeg ikke husker feil. Alt var helt perfekt, og jeg gleder meg utrolig mye til albumet, og ikke minst turneen! Dansetrinnene er helt syke! Klarte så vidt å holde tårene tilbake under konserten, men det var kun fordi jeg var bestemt på å ikke gråte. Det var først når jeg fikk vite av NBC at Justin hadde fikset alt jeg fikk tårer i øynene, tror jeg. Hun fortalte at Justin hadde sett paraden og snakket om oss. Han hadde sagt at vi gjorde det for han, og at han måtte gjøre noe tilbake. Etter dette møtte jeg LISAAAA!! Alt bare klaffet helt perfekt, ah. 

 

Etter å ha snakket litt med Lisa så jeg noen kjente bein litt lenger opp, og det er Bjørn Johan Muri! Jeg gikk umiddelbart opp til han og jeg fikk klem, snakket med han, autograf og masse bilder. I tillegg til det så spurte jeg om han husket meg, eller om han glemte fans. Han tenkte litt, og sa at fjeset mitt så kjent ut. Deretter sa han "Du har to navn, sant? Og det andre navnet er.. Cathrin?"  også bommet han på noen bokstaver på første navnet, men var veldig close. Det var toppen på kransekaka at mitt fjortiscrush husket både meg og navnet mitt, og det bekreftet bare at jeg hadde hatt den beste dagen i mitt liv - enn så lenge! 


 • Andrea
  03.06.2012 kl.14:47
  Ååå du er så heldig! På meg ble det 11 timer med venting på iperataket!
  03.06.2012 kl.18:27
  Du møtte ikke Justin, også da, når du først var i gang med stjernetreff? ;) Du fortjener alt.. ;) Artig at Beejey, husket litt av navnet ditt da, værtfall! :D Alltid stas, at de man ser opp til husker! ;)
  09.06.2012 kl.18:09
  Åhhh så utrolig herlig dag da!! Heldig ;-)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta