Justin Bieber i Norge - Min opplevelse dag 1 (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Justin Bieber i Norge - Min opplevelse dag 1

Okei, siden jeg ikke har hatt internett de siste dagene, har jeg ikke fått blogget - men har laget et dokument for hver kveld. Kommer btw. flere bilder på facebook enn det jeg legger ut her. (legger eks. ikke ut bilder av alle jeg så på flyplassen her, men på facebook.)

Mandag kveld dro jeg til Skedsmo, med kofferten full av Bieberstuff og var helt klar for å jakte på Justin. Det gikk rykter om at han kom da eller da, men valgte å holde meg til den infoen jeg hadde fått - og dreit i hva alle andre mente og sa. Det viste seg å være et smart valg. Tirsdag dro jeg til Gardemoen rundt 12:00, var nervøs som faen for å si det mildt. Klarte å bli syk rett før vi gikk inn til Gardemoen, og alt var egentlig bare dritt en stund. Vi gikk frem og tilbake, skiftet hundre ganger, sminket oss og  gikk hit og dit nonstop. I tillegg sa alle vakter og folk på høytalere at Justin var på vei til Oslo og at vi ikke kom til å kunne få se han. Han var gone. Vi ventet fortsatt på resten av crewet, og vaktene ble mer og mer lei. Til slutt sa de at det ikke var noe vits i at de var der, siden de ikke kom uansett, noe jeg tror dem sa for å lure oss, fordi rett etterpå ( ca. 17:30 ) kom crewet ut, en etter en. Jeg traff Dan Kanter, DJ Tay, dansere, Kenny, Ryan, Scrappy, Alfredo og flere jeg ikke helt vet navnet til. Jeg fikk autografen til Dan Kanter, Kenny ga meg den beste klemmen jeg noen gang har fått. Skikkelig bamseklem! Og i tillegg luktet han himmelsk. (Noen tok bilde når jeg fikk klem, så vær så snill å kontakt meg om du eller noen du kjenner var en av de personene!) 


Kenny 

Etter å ha møtt de fleste i Justin sitt crew og sånn, tok vi toget til Oslo. Først var vi innom et hotell hvor det var null folk, så vi gikk inn å spurte om Justin var der - siden vi hadde det i bakhodet, men de sa de ikke kunne si noe, og like etter sa han andre at han var på Clarion. Vi dro innom Grand Hotel, hvor vi traff noen politimenn som heller ikke kunne si noe. Vi ble stående å snakke litt med de før vi så to av danserene/backupsangerene til Justin, han ene tok bilde av oss, som vil si han har tatt på kameraet mitt. Stolt.

Nede på Clarion Hotel var det helt klart at det skjedde noe. Det var folk fra NRK, VG, TV2, Se og hør og masse folk. Vi traff folk, snakket litt og etter en stund kommer JUSTIN UT PÅ BALKONGEN. Han vinker, smiler og lager hjerter. Jeg husker ikke hva som skjedde, men jeg klarte ikke å tro på det. Jeg trodde ikke på det før Thea kom å ga meg en klem. Da skjønte jeg at det var virkelig, men jeg klarer fortsatt ikke å tro på hele oppsettningen.

En liten stund senere blir det helt kaos og alle løper inn på hotellet, inkludert meg. Der ser vi Scooter som hopper over disken og 'rømmer' bak dit. Jeg sto 1 meter, kun EN METER unna Scooter Braun. Dessverre fikk jeg ikke noen bra bilder, siden folk dyttet hele tiden, men vi så rett på han når vi stilte oss i trappen. Good girls always win, yaknow.

Innimellom dette har vi blitt oppringt av forskjellige steder som vil ha intervju osv. Og på gardemoen ble jeg oppringt av EF. De lurte på hvor jeg var (gardemoen for å vente på Justin) osv. og jeg hadde vunnet billetter til Justin sin opptreden. Jeg klarte ikke å holde tårene tilbake, og allerede da visste jeg at disse to dagene kom til å bli perfekte. 

DEL 2 kommer i morgen! • 01.06.2012 kl.00:18
  Heldige :D Elska SB bilde :D <3
  Guro
  01.06.2012 kl.00:19
  Wow, for en opplevelse! :D
  Inga
  01.06.2012 kl.15:01
  Fullt fortjent! Love youu :-)
  01.06.2012 kl.17:15
  Morsomt det hørtes ut! ;)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta