Someday by Justin Bieber - Er i lykkerus (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Someday by Justin Bieber - Er i lykkerus

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Er glad, spent, sliten, trøtt og alt du kan tenke deg på en gang. Gårsdagen var så vellykket som den noen gang kunne bli, og jeg angrer ikke et sekund på noe som skjedde! 

Det startet vel med at jeg sto opp tidlig for å komme meg til lanseringen av Someday, på Steen & Strøm i Oslo. I bilen forbannet jeg meg over at jeg glemte å ta med meg noe å lese eller høre på, men på P4 var det mulighet til å sende inn din favorittsang og skrive hvorfor du ville høre akkurat den sangen, så jeg tok sjansen. På meldingen skrev jeg "Vil høre boyfriend av Justin Bieber for å lage litt party i bilen før jeg er fremme på lanseringen av Justin sin nye parfyme. - Ann Cathrin" Det viste seg at det var en smart sjanse jeg tok, siden en fra P4 ringte meg like etterpå og var nysgjerrig på lanseringen. Jeg snakket litt med DJen og var live på P4 rundt 11:30. Jeg svarte vel og merke feil på ene spørsmålet, for jeg tolket det som om han spurte om hvordan Justin luktet, men han mente parfymen. Kleint, men gjort er gjort.

Fremme i Oslo var det vel egentlig ikke så veldig mange fra starten av, i tillegg til at det regnet litt for mye. Jeg ble med inn en liten tur, hvor jeg tok bilder med noen beliebers, og ble kjent med Anette og Victoria. To utrolig koselige og pene jenter! (legger desverre ikke ut det bilde, siden jeg så ekstremt ut som et dobbelthaka troll..) I tillegg traff jeg to hyggelige damer fra Event Compagniet, som jeg ikke kunne fått takket nok noen gang! 

Vi gikk etterhvert ut i køen til tross for regnet, og da var Emilie kommet! Emilie har jeg kun snakket med en/to ganger på facebook i forbindelse av en video jeg har laget, men etter gårsdagen føles det som om vi har kjent hverandre i flere år. Ikke nok med det, så kom Vanessa etterhvert! Vanessa var jo min levende vifte inne på Oslo City på paraden, siden det var så varmt. Vi trei ble vel en litt overdreven og overlykkelig liten gjeng. Lagde lyd gjorde vi ihvertfall, og så lenge vi hadde det bra - var det liten vits i å gjøre noe annet enn å smile. 

I køen hadde vi verdens kuleste DJ, i tillegg til at det ble delt ut forskjellige premier til folk.Klokka gikk utrolig fort i forhold til det jeg hadde trodd, og plutselig ble klokken 16:00 og dørene åpnet. Folk presset så fælt at det ble så mange i døren, og vi kom ingen vei de første sekundene siden vi ble sittende fast, men skal si deg det var mange løpende jenter der når de først kom seg løs. 

Nå er jo jeg enda starstruck, og husker ikke alt som skjedde.. men jeg snakket litt med eieren av parfyeriet, tror jeg det var, de fra evencompagniet og DJen. I tillegg til at vi var oppe i senteret og tok litt bilder etter vi hadde kommet inn. 

TOPP redaksjonen var også til stedet på lanseringen, og de er like pene i virkeligheten. No doubt. 

Etter en stund kommer Hillevi bort og spør om jeg, Emilie og Vanessa vil stille opp for TV2 - Ettermiddagen, siden de fleste dro igjen, og dem trengte fans. Jeg hadde allerede blitt spurt, så jeg sa selvfølgelig ja, og de andre ble minst like glad som meg over at de fikk være med! Det som var værst var vel tanken på at det skulle gå live. Stian B. Simonsen og en annen dame fra TV2 roet oss ned og de var utrolig hyggelige! Stian er like blid og livlig i virkeligheten som på TV. 

Og ikke nok med at dagen allerede var bedre enn forventet, fikk vi vite LIVE på TV2 at Justin Bieber ENDELIG kommer til Norge. Jeg husker ikke hva jeg gjorde eller hva jeg tenkte, men jeg tror det ble helt svart for meg akkurat i det øyeblikket, og jeg hadde tårer i øynene og hadde ingen aning på hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var først etter sendingen jeg fikk skikkelig reaksjon. Tårene kunne ikke holdes tilbake, og med en gang noen nevnte det var nye tårer på vei. Jeg ringte til Rikke og hun gråt like mye, og det var bekreftelsen jeg trengte. 


~ Etter at vi hadde fått samlet oss litt, og rett før det var på tide å si hade for denne gang! Planlegging av stalking ble allerede satt i gang. 

Var ikke ille å få tidenes goodiebag heller! Tusen takk til ALLE dere som gjorde denne dagen så bra som den ble. Har ikke ord. Det var så mye mer som skjedde, og så mye mer som har blitt helt borte - på grunn av alt det som skjedde. Men jeg mener det. Dette er en av de beste opplevelsene jeg noen gang har vært med på, og det er den første dagen som har vært perfekt fra start til slutt. 

Jeg har fulgt Justin siden 07 og vært aktiv fan/belieber siden 09. Jeg har gått igjennom hat og dritt, fått nye, gode venner, fått Justin kjent i Norge, fått Jusitn spilt på norsk radio for første gang, hatt en BieberParade som ble sett av Justin, hjulpet Beliebers og alltid satt andre foran meg selv. Etter å ha levd med et lite håp i 5 år, er det nesten urealistisk at det faktisk skal skje. Jeg vet ikke helt om jeg tror på det før jeg ser det, men det skal skje allerede i MAI! 

Jeg må være verdens stolteste og gladeste jente i dette øyeblikket. Og igjen; Tusen takk for at dere gjør drømmer virkelige! 

(kommer flere bilder på facebook, men det kan ta tid.) • 27.04.2012 kl.23:41
  ÅÅÅ, du er så heldig!! jeg sa at jeg skulle dra, men jeg rakk det ikke også glemte jeg tiden -.-
  27.04.2012 kl.23:50
  Heldig!:)

  vet du hva? jeg har lyst til å møte deg, digger deg!:)
  Emilie
  27.04.2012 kl.23:52
  kjennes som jeg har kjent deg og leeenge!! DEtte er noe jeg ALDRI kommer til og glemmme Ann Cathrin!!! EN UVIRKELIG DAG!

  Gleder meg til og se deg igjen!!

  -Emilie:D <3
  kristine
  28.04.2012 kl.09:04
  Gratulerer dette fortjener du :)
  15.05.2012 kl.22:01
  ahhhh! Gud, jeg kommer ikke til å glømme den dagen lett altså!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta