Skottevik - Dag 4 (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Skottevik - Dag 4

Dag nummer 2 var ganske så digg. Vi gjorde absolutt ikke noe annet enn å sole oss,  bade og gå turer(som vi alltid gjør ofte når vi er der). Solen steiket og det var ikke en sky å se.. Sånn var det fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. 
Mot kvelden når pappa og storebror var ute å jogget, lurte onkel på om jeg ville være med ned til vannet  for å ta bilder mens han fisket. Jeg ble med på en betingelse: At han ikke fikk fisk. 
Jeg ble da til slutt med, sammen med både onkel og bestefar, og etter få minutter får onkel sin første fisk. (ikke på bilde) Så fikk han sin andre fisk (på bildet), men siden den hadde massive pigger under haka/på brystet og den hang i finnen fikk den svømme videre. Man skal jo ikke undervurdere fisker man ikke vet hva er, og som kan være giftige. Spesielt når de har pigger. Det eneste var jo at den var sinnsykt fancy! 
Ellers så vi kobbe(?), ender og jeg tok mange bilder av solnedgangen. Jeg og bestefar gikk 4 turer frem og tilbake for å hente fiskestenger til gutta (de andre kom etter) og ja... Skottevik er en helt utrolig nydelig plass. Blir aldri lei! 

___
Nå venter jeg på at pappa skal komme hjem igjen så jeg kan komme meg ut i bilen og dra hjem. Er sick trøtt. God natt!  


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta