Dag 3 - Danmark, Justin Bieber konsert (anncathrin)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Dag 3 - Danmark, Justin Bieber konsert

1. April 2011

Dag 1 <-
Dag 2 < 
Konsertvideoene

Først må jeg si ifra at det innlegget her kommer til å bli rotete, langt, detaljert, teit og kjedelig, men HEY, who cares?
Og innlegget er så langt fra før, med mange bilder, så videoene kommer i neste innlegg. + Merchandisene jeg kjøpte kommer i et innlegg med innkjøpene osv. Stay tuned! :)

Dagen startet med at pappa vekte meg, fra den søteste drømmen, og klokken var 06.10. -Nedtur!
Det første jeg la merke til var den forferdelige kvalmen, og jeg visste akkurat hva det kom av. Heya, jeg skulle jo på Justin Bieber konsert, og jeg blir kvalm med en gang når jeg er spent. (Noen som har tips til å 'fjerne' det?)
I hvertfall så kom jeg meg opp etter mye om og men, og begynte å fikse meg. Når jeg var ute av dusjen, hadde fått klærne på meg, sminken var klar, og bølgene i håret var på plass, ventet frokosten nede på hotellet. 
Jeg tok med meg et rundstykke og en halv annanasring, og når jeg var ferdig hadde jeg klart to bitt av annanasen og en musebit av rundstykke. Jeg visste jeg burde prøve å spise, siden jeg skulle stå i kø i 10 timer eller mer, det var kaldt, og jeg hadde sovet dårlig i flere dager - men alikevel fikk jeg ikke ned noe.
Neste stopp var bilen. Vi var midt i Danmark på en øde plass, og hadde null peiling. Eller, jeg hadde null peiling, pappa hadde allerede funnet ut veien vi skulle kjøre, men ..  hvorfor kjørte i i ring to-tre ganger, pappsi? heheheh, duasss. 
Vi kom etterhvert inn på rett vei, og det tok sin tid. Jeg ristet i beinene, prøvde å puste rolig og roe ned, men med Dansk gammel, kjedelig musikk, flate veier og når man er så kvalm at man spyr nesten med en gang man åpner munnen, funket det mer enn dårlig. 
Utrolig nok overlevde jeg turen, og når jeg så Jyske Bank Boxen var jeg helt i hundre.
Jeg så kun 4 jenter utenfor arenaen, og jeg krysset fingrene for at det var Lisa (dansk belieber, @BieberParade). Som de fleste vet, er jeg sinnsyk sjenert når det gjelder folk jeg ikke kjenner, og siden det var så tidlig gadd ikke pappa å bli med ut av bilen, så jeg ble sittende en liten stund. Etterhvert fant jeg ut at jeg burde gå til dem, for å se om det var Lisa, og med tanke på at Justin ganske sikkert var rett innenfor dørene, gjorde valget lettere. 
Jeg gikk saaakte ut av bilen og bortover til jentene (det var sykt langt fra parkeringen, tro det eller ei), i starten trodde jeg det var Lisa, men når jeg kom nærmere fant jeg ut at det ikke var henne. Jeg sto litt for meg selv en stund, og etterhvert spurte den ene jenta om jeg hadde fått nummer på hånda. Nummer? Nummer til hva? tenkte jeg, og hun forklarte at de som kom først fikk nummer på hånda, så de kom seg fortere inn, og jeg fikk nummer 21. Etter en liten stund spurte hun ene (spurte aldri om navnet hennes) + Melak (en annen dansk belieber) om jeg ville bli med til det andre 'senteret' ved siden av Jyske Bank Boxen for å kjøpe noe å drikke, så jeg ble med. Jeg gikk der å hørte på de bable om alt mulig på dansk, uten å tørre å si så mye. MEN jeg ble litt sånn halvt flink i dansk etter en stund. Skal si det påvirker å sitte blandt dansker i 4 timer, hahhahah, døde. 


 

Rundt 13.00/14.00 hadde Lisa kommet tilbake fra TV-greiene hun var på, og det første hun sa var ''ANN CATHRIN'' og ga meg en klem. Hun sa det på dansk, hahha, utrolig søtt! :- D
Vi snakket bittelitt, også måtte hun gå til noen andre. (twitterkjendis, sa du?) 
Jeg ble etterhvert sittendes alene på en stein utenfor arenaen, mens de andre øvde til flashmob, og det så Lisa. Hun og resten av folka ville ofc at jeg skulle være med, og jeg suger til å danse, så jeg takket nei. Hjalp det? nada... Lisaa satte seg ned ved siden av meg, og sa alt hun kunne for å overtale meg, og etter litt kom resten av gjengen. Plutselig kom jeg på at dem skulle møte Justin, og at jeg skulle se han live, så jeg begynte å gråte. Lisa tok rundt meg og bare ''aaaw, hvorfor gråter du?'' og jeg bare ''jeg... skal... se.. Justin.. It's just that'' jeg klarte selvfølgelig å blande norsk og engelsk, så det hørtes dumt ut, og noen av guttebeliebersene spurte om hva det var, så Jannie sa jeg skulle møte Justin, og alle bare ''AW, HAR HUN MEET AND GREETS???'' og jeg ristet på hodet med Lisa sa ''hun skal se Justin, sånn som du'' også så hun på Nicklas. Jeg døde litt sånn innvendig, følte meg sykt dum og følte meg enda værre når jeg fant ut at de smilte til meg, fordi dem syntes synd på meg. lol,k. 
Men etterhvert fikk jeg tørket vekk tårene, og jeg ble med bort til dansen. Katja og flere danske beliebers kom bort å lurte på om det gikk bra med meg og sånn, SØTE, SØTE mennesker! nuuh.
jaja, jeje. :)
(mens vi øvde filmet danske TV, FLAUT!) 


Etter litt misslykket øving, var det ingenting som skjedde. Jeg tror vi var til sammen rundt 25-30 stk på arenanen, og de danske som var der begynte å bli ganske slitene. De satte seg ned i ring for å spise, vi snakket, og noen la seg i soveposene sine for å sove. Det var ganske behagelig å sitte der å se opp på den blå himmelen, mens vinden smått blåste håret vekk fra fjeset mitt. Tenkte på alt og ingenting, aaah. 


(jeg ser så sykt fucka ut på alle bildene, derfor overredigert)

Klokken nermet seg 15.00 og pappa ringte fra bilen og sa jeg måtte komme å spise, fordi han hadde kjøpt mat. Haha..huff.. Jeg gikk hele den lange veien bort til bilen, spise et ... polarbrød? og gikk tilbake. Jeg fikk med meg pappa, så jeg fikk kjøpt meg merchandise, og etter det gikk vi bak arenaen så han kunne ta bilde av meg ved turnebussene. 
Når vi var halvveis framme, begynte folk å skrike som et helvette og noen begynte å løpe. Jeg gikk fortere, og fortere, og når jeg kom bak dit hadde det nettopp kommet en ny turnebuss. Det kom ingen kjente ut av bussen, men folk skreik hele tiden.
MEN etter en liten stund kommer lille, søte Kenny,  som er livvakten til Justin, ut ifra bygget, og gjett hvem som sto i døra å smilte? JUSTIN! Først trodde jeg ikke på det, men omg. det var han. åhhh,djnfdajbfkbhdasgfbsa.
Jeg fikk akkurat tatt et bilde av Kenny, men det ble ganske dårlig. -Flaks i uflaks!
^


Kennyy! og rett før det der var han JB i døra. ååeh :(SÅ var klokken blitt 16.00, og det var på tide med flashmob. Jeg prøvde meg en gang, men siden jeg ikke kunne dansen, og jeg hadde et 'møtested' med pappa, gikk jeg unna etter den ene gangen. I starten var flashmobben sinnsykt kjedelig, men når det kom flere med, og de gikk igjennom dansen et par ganger, ble det A-W-E-S-O-M-E!

Etter flashmob'n stilte jeg og pappa oss i kø, og etter en liten stund begynte folk å hyle noe sinnsyk. Jeg skjønte ingenting, men når folk begynte å løpe etter en hvit limousin skjønte jeg hva som skjedde. Jeg trodde så klart det var Justin, så jeg løp opp på den ene steinen og knipset bilder som bare f*. Så fant jeg ut at bilen kom mot der vi sto i køa, så jeg løp tilbake til pappa. På veien ble jeg løpt på av 4(?) jenter, crazy!, men jeg kom meg levende tilbake. Det eneste som var et minus var at det var kun sjåfør inne i limousinen, HAHAHA! fail. 
Hvis jeg skal ramse opp det som skjedde i mellom alt dette;
Jeg møtte masse folk, jeg kjøpte meg plakat, t-skjorte, light wand, turnèbok, det var MASSE TVteam der, jeg satt loner, jeg hørte på litt for mye dansk, MANGE blogglesere (cyrusbieberfan) kom bort å sa hei, jeg hadde det jævli (no comment) og ja , masse småting.  

Så var klokken blitt 17.00 og dørene skull åpnes. Jeg var inne ganske tidlig, og det gikk greit for seg. 
Det første jeg møtte når jeg kom inn var to søte jenter som leser cyrusbieberfan (møtte de før på dagen også), og de sa hei, jeg sa hei, og vi fant plassene våres. (haha, viktig, jeg vet! men jeg syntes det var så utrolig søtt :))

SÅ var det tid for konsert!


Før konserten startet

Bluey Robinson som varmet opp! Digger han :- D


Nedtelling til konserten!


OG KONSERTEN ER I GANG!


My friends say I'm a fool to think that your the one for me, I guess I'm just a sucker for love. ... Love me, love me, say that you love me, fool me, fool me, oh hoow you do me, kiss me, kiss me -say that you miss me, tell me what I wanna hear; Tell me you LOVE MEJeg. elsker. det. bilde. her! ^


One Less Lonely Girl<3 Alberte :- D


Down To Earth.. :'I <3


Kenny, haha. DIGGER HAN!

''Isn't this my stage?''


And the concert is finished. 

 KONSERTVIDEOENE <- Trykk


Jeg skal gjøre det kort:
Justin er helt utrolig live, han danser som en gud og har stemmen til en engel. Hele opplegget var perfekt, og publikum var crazy! (alle inne i hallen trampet, så setene og hele gulvet ristet og vaiet frem og tilbake. ekkelt!)
Jeg skulle veldig gjerne ha opplevd det hele på nytt, bare at jeg satt nærmere scena, og så Justin face to face. Men det var en herlig, herlig opplevelse! :)


Tired. Sad. Lucky. Happy. alt på en gang. Jævla fucka tryne.


Etter konserten tok vi bilder ved limousinen, og jeg sov hele veien tilbake til hotellet. (stakkars pappa, som måtte sitte der alene å kjøre bil, haha :()
MEN når vi kom tilbake til hotellet møtte jeg masse søtiser.  
''MØTTE DU HAN?'', ''Hvordan hadde du det?'', ''fortell meg ALT, NÅ!'', ''Neei, møtte du han ikke? det var jo DU som skulle møte han.. :( '' og 1342351545 andre meldinger. Det betyr så utrolig mye at det er så mange som synes jeg forjtener å møte Justin. Det varmer sånn sykt. Men .. hva har jeg gjort som fortjener det mer? tell me, because I really wanna know. Det eneste jeg har gjort er å være der for JB, siden starten. Jeg er der alltid, og jeg støtter han fullt ut! Men det er jo flere som gjør det og? :( 

I hvertfall så hadde jeg en superherlig dag, om du ser bort ifra noe annet som skjedde, som gjorde dagen dritt...
Men ja .. jeg fikk i hvertfall se noen smile, I guess that is what matters?

Skal gjennoppleves, forhåpentligvis med verdensbeste Stine Anette, (og Hedda!) hihi!
DREAM BIG. Never Say Never. B.I.E.B.E.R (believe in everything, because everything's reachable) :- )
Justin Drew Bieber, my amazing big brother. I'm proud of you!  • hedda
  11.04.2011 kl.23:18
  Er så glad på dine vegne! :-) så bra du hadde det morsomt!! :)

  takk for at du nevnte meg , hehe <3
  lisa eriksen
  11.04.2011 kl.23:19
  så saiko kult det må ha vært, min største drøøm!!
  11.04.2011 kl.23:24
  Utrolig gøy det hørtes ut. Sikker at en dag møter du han! :) Aldri si aldri, vettu! ;)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta